Αγωνιώδης έκκληση από τους φίλους της Κασσιόπης μέσω των social media

Εμπορικό Κέντρο La Mirage

Αγωνιώδη έκκληση σε όσους γνωρίζουν ή είδαν κάτι για το περιστατικό της περασμένης Τετάρτης, απευθύνουν φίλοι της νεαρής τρανς Κασσιόπης μέσω των social media.

Η Κασσιόπη είναι η κοπέλα που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη στον χώρο του εμπορικού κέντρου La Mirage στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω στις 7 το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Η νεαρή τρανς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν και από την Παρασκευή που έγινε γνωστή η ταυτότητα της, πραγματοποιείται μία προσπάθεια μέσω των social media για να εμφανιστούν στην αστυνομία τυχόν μάρτυρες ή να σωθεί υλικό από βιντεοκάμερες. Κι αυτό γιατί ακόμα δεν έχουν διερευνηθεί επαρκώς τα αίτια του τραυματισμού της, ενώ οι φίλοι της μιλούν για ένα κορίτσι που δεν είχε κανένα λόγο να προβεί σε απόπειρα αυτοκτονίας. Μιλούν δηλαδή πιθανότατα για τρανσφοβικό περιστατικό, που ίσως είχε σκοπό και τη δολοφονία της, καθώς έπεσε από ύψος τριών ορόφων.

Οι φίλοι της Κασσιόπης αναμεταδίδουν τα δύο παρακάτω μηνύματα και παραπέμπουν σε όσους-όσες-όσα γνωρίζουν κάτι να στείλουν προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό Instagram @str8boy3000:

Σχετικά με τη φίλη μας @kassiopeklepkoy, όποιο είχε μιλήσει τον τελευταίο καιρό και ειδικά την τελευταία εβδομάδα μαζί της και γνωρίζει κάτι ή είχε παρατηρήσει κάτι περίεργο, να μας ενημερώσει. Είναι σημαντικό να καταθέσει το συντομότερο στο αστυνομικό τμήμα στο Αιγάλεω ό,τι ώρα και μέρα μπορεί.

Σχετικά με τη φίλη μας @kassiopeklepkoy, υπάρχει υλικό μόνο από κάμερα απέναντι από το εμπορικό La Mirage, που είναι μακρινό πλάνο σχεδόν άχρηστο και είπαν δεν υπήρχε άλλη κάμερα σε ολόκληρο το εμπορικό. Αν υπάρχει, όσο περνάνε οι μέρες, δεν θα μπορούν να το δουν. Αν υπάρχει κάποιο με κατάστημα ή δουλεύει στο εμπορικό La Mirage στο Αιγάλεω ή στη γύρω περιοχή και έχει υλικό από κάμερα, ας επικοινωνήσει μαζί μας ή με το αστυνομικό τμήμα στο Αιγάλεω. Ευχαριστούμε.

H Κασσιόπη είναι γνωστή για την ακτιβιστική της δράση και από τα πλέον αναγνωρίσιμα άτομα στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Εχει συμμετάσχει στο Thessaloniki Queer Arts Festival (μια πρωτοβουλία που στοχεύει να αλλάξει βαθιά ριζωμένες παρανοήσεις και προκαταλήψεις προς την queer κοινότητα μέσω καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δρώμενων.

https://www.instagram.com/p/CcD6znYs4Kx/

Η Κασσιόπη έχει πρωταγωνιστήσει επίσης στο πρότζεκτ Milky Way που είναι μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων ενώ έχει συμμετοχή και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Bhukhurah.

Εκτός από τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες και τις ακτιβιστικές της δράσεις, η Κασσιόπη πριν λίγο καιρό αποφοίτησε από το τμήμα ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!