Τα αστέρια των iHeartRadio Awards: Billy Porter, JLo, Måneskin και Lil Nas X

Την Τρίτη 22 Μαρτίου απονεμήθηκαν τα βραβεία του μεγαλύτερου αμερικανικού ραδιοφωνικού δικτύου iHeartRadio.

Αναμφισβήτητα η πιο iconic στιγμή στην τελετή απονομής των iHeartRadio Awards ήταν η εμφάνιση της Jennifer Lopez: Το τραγούδι της συνοδευόταν από ένα ολόκληρο ball που παρουσίαζε ο Billy Porter (Pose) και συμμετείχαν πολλές queens.

Μάλιστα, η JLo φόραγε ένα πανωφόρι που στην “ουρά” του έγραφε “Equality”. Για την ιστορία να πούμε ότι κέρδισε το βραβείο για το Best Music Icon το 2022.

O Billy Porter ξεσήκωσε το κοινό αφού ακόμα και ο Damiano, ο frontman των Måneskin, ανέβασε instagram story με την εμφάνιση του Porter:

Ενόψει της πρώτης περιοδείας τους στη Βόρεια Αμερική, οι Ιταλοί νικητές της Eurovision, Måneskin, εμφανίστηκαν στη σκηνή των iHeartRadio Awards και τραγούδησαν το Beggin’ και I Wanna Be Your Slave.

Η δυναμική εμφάνιση του Måneskin δεν ήταν το μόνο πράγμα που είχαν να περιμένουν οι οπαδοί κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Το γκρουπ έφυγε με το Best New Alternative Artist Award.

Male Artist of the Year ο Lil Nas X

Εμπνευσμένη από μία TikToker ήταν η ευχαριστήρια ομιλία του Lil Nas X όταν έλαβε το βραβείο του Άνδρα Καλλιτέχνη της Χρονιάς.

Οι θαυμαστές του δεν μπορούσαν να σταματήσουν να ουρλιάζουν και να φωνάζουν κατά τη διάρκεια της ομιλίας, κάνοντας τον Lil Nas X να τους παρακαλέσει να «με αφήσουν να τελειώσω».

Be delusional

Είπε ότι είδε πρόσφατα ένα TikTok, όπου η @kierralewis75 ενθάρρυνε τους θεατές να «έχουν ψευδαισθήσεις», εννοώντας να μη σταματούν να ονειρεύονται και «να μην είναι ρεαλιστές». Παραδέχτηκε ότι στην αρχή δεν κατάλαβε το βίντεο, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι τα λόγια της Kierra αντανακλούσαν στην πραγματικότητα την απίστευτη πορεία της δικής του μουσικής καριέρας.

«Δεν θα ήμουν εκεί που είμαι τώρα, στη ζωή μου και στην καριέρα μου, αν δεν είχα ψευδαισθήσεις. Πίστευα ότι θα μπορούσα να παρατήσω το σχολείο και να κάνω παγκόσμια επιτυχία μέσα σε ένα χρόνο. Ήταν μια αυταπάτη!» εξήγησε υπό βροντερό χειροκρότημα και ένα παθιασμένο νεύμα του κεφαλιού από τη WILLOW, που του απένειμε το βραβείο. Ο Lil Nas X συνέχισε λέγοντας: «Το να πιστεύεις ότι μπορείς να “βγεις από την ντουλάπα” στο αποκορύφωμα της καριέρας σου… αυτό ήταν εντελώς ψευδαίσθηση!»

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο LL Cool J, ο οποίος τίμησε την Jennifer Lopez με το 2022 iHeartRadio Icon Award. Στην ένατη χρονιά του, το φετινό σόου περιελάμβανε παρουσιάσεις βραβείων σε πολλές κατηγορίες, ζωντανές εμφανίσεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της μουσικής, πολλές εκπλήξεις και άλλα.

Δείτε την πλήρη λίστα με τους νικητές της βραδιάς εδώ.

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!