Μαίρη Συνατσάκη: «Δηλώνω ανύπαντρη, ομοφυλόφιλη και μετριότατη ηθοποιός»

0
1691

Ο Αλέξης Κούγιας αναρωτήθηκε ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη και η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να του δώσει πληρωμένη απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα. Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό».

Ποιος θα σταματήσει τη ρητορική μίσους του Αλέξη Κούγια;

Η Μαίρη Συνατσάκη φυσικά δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστες τις δηλώσεις του κ. Κούγια και μέσα από τα social media απάντησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο: «Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά».