Τα ξενοδοχεία Brown Acropol, Villa Brown Ermou & DAVE Red Athens υπόσχονται να μετατρέψουν την γιορτή των ερωτευμένων σε once in a lifetime experience. Επιλέξτε το Brown Hotel που ταιριάζει στο δικό σας couples style και νιώστε τη μαγεία του έρωτα να σας τυλίγει

Brown Acropol

Love is in the air! Η μεγάλη μέρα καταφτάνει! Τα ξενοδοχεία της Brown Hotels είναι εδώ κάνοντας μια νέα πρόταση για την γιορτή των ερωτευμένων. Ακόμα και αν βρίσκεστε μέσα στην πόλη μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές σε όποιο Brown Hotel και αν επιλέξετε.

Αν αγαπάτε τα ‘70s τότε το ξενοδοχείο Brown Acropol, είναι η ιδανική επιλογή για να να περάσετε τη πιο retro-funky Valentine’s Day ever. Το ειδικά σχεδιασμένο πακέτο σας προσφέρει μία γαστρονομική εμπειρία ενός 3 course menu με φόντο την πιο ερωτική θέα της πόλης. Επειδή Άγιος Βαλεντίνος χωρίς σοκολάτα δεν γίνεται, στο δωμάτιο θα σας υποδεχτούν ένα Prosecco με τα απαραίτητα σοκολατάκια πριν από την βόλτα σας στη sauna και το hammam που βρίσκονται στη διάθεση σας. Ανακαλύψτε περισσότερα στο site.

Το ξενοδοχείο DAVE Red Athens μπαίνει σε Valentine’s mood και ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί όλα τα in love bad kids της πόλης. Το ιδιόμορφο urban  industrial design αποτελεί το πιο cool σκηνικό για να γιορτάσετε την ήμερα των ερωτευμένων χωρίς την cheesy πλευρά της. Απολαύστε μοναδικά burgers με την υπογραφή του s.i.x Dogs μέσα στην άνεση ενός foxy–bouncy bed “if you know what I mean” έχοντας για soundtrack τον ήχο ενός vinyl player και δίσκους. Last but not least, το lovebox που θα σας περιμένει στο δωμάτιο εγγυάται την πιο “out of the box Valentine’s experience” της ζωής σας. Ανακαλύψτε περισσότερα στο site.

Villa-Brown-Ermou

Τι και αν βρίσκεστε στην Αθήνα και όχι στο Παρίσι, το ξενοδοχείο  Villa Brown Ermou στη πιο romantic-chic περιοχή της πόλης είναι εδώ για να σας ταξιδέψει στην Belle Époque μέσα από την vintage αισθητική του. Αν η ρομαντική σας φύση αναζητά το ιδανικό σκηνικό για να περάσει την πιο French chic Valentine’s Day, που συνοδεύεται μοναδικά από τα απαραίτητα Prosecco και σοκολατάκια, η παραμονή σας στο Villa Brown Ermou θα είναι το απόλυτο getaway στη Πόλη του Φωτός, μέσα στην κάρδια του κέντρου της Αθήνας.; Ανακαλύψτε περισσότερα στο site.

DAVE_RED

Όποια και αν είναι η couples διάθεση σας ή η αισθητική σας, τα Brown Hotels έχουν τον χώρο και σας περιμένουν για την τέλεια ερωτική απόδραση από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου μέχρι και την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει και να κάνετε την κράτηση σας σήμερα κιόλας για μία ιδανική ερωτική γιορτή με διάρκεια και πάθος.

Villa-Brown-Ermou


Σχετικά με την Brown Hotels

Η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels Collection, είναι φημισμένη για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε πολλές σημαντικές πόλεις του κόσμου, όπως το Τελ Αβίβ, η Ιερουσαλήμ, η Αθήνα και η Κροατία.Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, εξελίσσοντας την επιθυμία των ιδρυτών να δημιουργήσουν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους τουρίστες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά και να επανασυστήσουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της. Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με χαρακτηριστική αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της περιοχής και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα. Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέες ιδιοκτησίες στο Ισραήλ το διάστημα 2019/2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέες ιδιοκτησίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα ξενοδοχεία Brown Hotels προτείνονται από διεθνείς εκδόσεις όπως η Vogue, Times, wallpaper, Travel and Leisure, Conde Nast Traveler, National Geographic, NY Times.