Ο δημιουργός του bisexual Superman απαντά στους αμφιφοβικούς κάνοντας δωρεές σε ΛΟΑΤ+ οργανισμούς στο όνομά τους

14/01/2022
από

Ο συγγραφέας κόμικς της DC, Tom Taylor, αποκάλυψε τον τρόπο που επέλεξε να αντιμετωπίσει τους ομο/αμφιφοβικούς που συνεχίζουν να του στέλνουν υβριστικά μηνύματα για την ιστορία του bisexual Superman.

Στο “Superman: Son of Kal-El #5”, ο Jon Kent –ο οποίος είναι ο γιος του Clark Kent και της Lois Lane και ο σημερινός Superman– έκανε coming out ως bisexual και άρχισε να βγαίνει με έναν ρεπόρτερ (Jay Nakamura).

Μετά την κυκλοφορία του τεύχους τον Νοέμβριο του 2021, οι θαυμαστές μοιράστηκαν την χαρά τους για την ιστορία και η DC Comics ανέφερε ότι έλαβε έναν «άνευ προηγουμένου» αριθμό παραγγελιών για το τεύχος.

Ωστόσο, ένας μικρός αριθμός τρολ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Taylor για την ιστορία του bisexual Superaman και ο συγγραφέας αποκάλυψε τον έξυπνο τρόπο που απαντά στο μίσος τους.

Γράφοντας στο Twitter, ο Taylor αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές ενώ μοιράστηκε και ένα σχετικό screenshot.


«Miroslav από το Facebook, όπως και σε πολλούς άλλους έκανα μια δωρεά στο @minus18youth στο όνομά μας [emoji με σημαία ουράνιου τόξου]», έγραψε στο tweet.

Ο Taylor δημοσίευσε επίσης την ψηφιακή απόδειξη που επιβεβαίωσε ότι είχε κάνει δωρεά 50 δολαρίων στον αυστραλιανό οργανισμό.

Το Minus18 βοηθά στη βελτίωση της ζωής ΛOATKI+ ατόμων δημιουργώντας ασφαλείς χώρους, προσφέροντας εκπαίδευση και πόρους και βοηθώντας τους νέους να αποκτήσουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να πετύχουν.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!