«Στο πρώτο όχι σταματάμε»: Η Φαίη Σκορδά απαντά στον «παλαιά κοπής άνδρα» Παύλο Χαϊκάλη

26/11/2021

«Άρα όταν ακούει το “όχι” σταματάει. Είναι ωραίο να πείτε ότι στο πρώτο “όχι” πρέπει να σταματάμε…»

Στην τηλεφωνική γραμμή του Πρωινού βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά την ανακοίνωση που έκανε πως η παράσταση, στην οποία συμμετέχει, θα είναι και η τελευταία του.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο ηθοποιός είχε κατηγορηθεί από την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση. Σε συνέντευξη, μάλιστα, που είχε δώσει λίγες μέρες μετά, ο Χαϊκάλης είχε δηλώσει: «Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω.»

Τη φράση αυτή θυμήθηκε και η Φαίη Σκορδά, η οποία τη σχολίασε στον ηθοποιό.

Φ: Αυτό που νομίζω ότι έκανε μεγάλη εντύπωση και σχολιάστηκε και ούτε σε εμένα άρεσε, ήταν το “άντρας παλαιάς κοπής”.

Π: Φαίη μου γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;

Φ: Άρα όταν ακούει το «όχι» σταματάει. Είναι ωραίο να πείτε ότι στο πρώτο «όχι» πρέπει να σταματάμε.

Π: Φαίη μου αφού δεν ξέρεις τα γεγονότα, ποιο όχι; Αφού δεν την ξέρετε την υπόθεση ρε παιδιά.

Φ: Έχω μιλήσει με κορίτσια στην Κύπρο, αυτή την ώρα όμως δεν θα ανοίξουμε μια τέτοια κουβέντα.

Π: Έχω δώσει 40 χρόνια συνεντεύξεις με τη θέση μου για τη γυναίκα. Αυτά τα ξεχάσατε.

Διαφορετική ήταν (σ.σ. φυσικά) η στάση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος θέλησε να “ξεπλύνει” τον ηθοποιό, δηλώνοντας: «Ακόμα και να έκανε ένα λάθος πρέπει να τον σκοτώσουμε;»

https://youtu.be/ZffJ2YlQ-20

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!