Όσο υπάρχουν πο@στηδες

0
1874
από evosmosnews.gr

Συνεχίζοντας το ταξίδι της ομοφοβίας στη χώρα μας κάνουμε μια στάση στον Εύοσμο. 

Εκεί που λέτε υπάρχει ένα τοπικό ενημερωτικό portal (evosmosnews.gr), το οποίο δημοσίευσε ένα (ας το πούμε) άρθρο, με αφορμή κάποια πρόσφατες δηλώσεις, που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή τα κοροϊδευτικά σχόλια που γίνονται στην τηλεόραση. Φυσικά δε λείπουν και οι αναφορές στον Νίκο Μουτσίνα και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Το συγκεκριμένο, λοιπόν, άρθρο θέλοντας να περιγράψει αυτή την -και καλά- νέα κόντρα που ξέσπασε στη σόουμπιζ, επέλεξε για τίτλο του το “Δύο πο#στ#δες μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα! Ο καβγάς Καπουτζίδη – Μουτσινά και στο βάθος η Ζέτα!”με την συγκεκριμένη φράση να επαναλαμβάνεται ξανά μέσα στο κείμενο.

Νομίζω, πως είναι περιττό να αναφέρω πόσο ομοφοβικό και απαράδεκτο και κακοποιητικό είναι το συγκεκριμένο άρθρο αλλά και το portal που το φιλοξενεί. Ακόμη και έτσι όμως, έχω την ανάγκη να το κάνω… ως ένας ακόμη πούστης.

Αίσχος!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!