Έχουν περάσει 20 μήνες από την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν του Locke & Key στο Netflix, αλλά ο ηθοποιός Connor Jessup είναι ενθουσιασμένος για το πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα για την ομώνυμη οικογένεια της σειράς, που βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της φανταστικής ιστορίας.

«Η 2η σεζόν είναι πολύ πιο σκοτεινή από την 1η σεζόν», πειράζει ο Jessup, συγκρίνοντας την εξέλιξη της αφήγησης με μια άλλη αγαπημένη λογοτεχνική σειρά: τον Harry Potter. Τι σημαίνει αυτό για τον Tyler του Jessup, τον μεγαλύτερο αδερφό του Locke;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Connor Jessup (@connorwjessup)

«Στην 1η σεζόν, ο Tyler δεν τα πήγαινε καλά, γιατί είχε πολλές ενοχές για τον θάνατο του πατέρα του», λέει ο Jessup. «Αλλά μπόρεσε να το αντιμετωπίσει. Στη 2η σεζόν, μπορεί να διασκεδάσει λίγο περισσότερο με τη νέα του κοπέλα». Οι φανς της σειράς θα θυμούνται την αγάπη του Tyler για τη Jackie. Αν κάποιο  κουήρ άτομο που αγαπάει τη σειρά είναι απογοητευμένο που ο χαρακτήρας του Jessup, Tyler, δεν είναι κουήρ, όπως ο ίδιος ο Jessup, τότε το συναίσθημα δε χάνεται στον Καναδό ηθοποιό. «Έχει περάσει καιρός από τότε που υποδύθηκα έναν κουήρ χαρακτήρα», λέει ο Jessup. Όταν εξετάζει τη σύνδεση μεταξύ των χαρακτήρων που υποδύεται και της ταυτότητάς του, ο Jessup παρατηρεί αυτές τις συνδέσεις μόνο εκ των υστέρων.

«Μπορώ να βάλω διαχωριστικά μεταξύ του ποιο άτομο έχω υποδυθεί και του ποιος έχω γίνει, αλλά ποτέ εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, έπαιζα ανοιχτά γκέι χαρακτήρες πριν κάνω το coming out μου», λέει. Ο Jessup έλαβε κριτική για τον ρόλο του ως Taylor Blaine στη δεύτερη σεζόν της σειράς American Crime του ABC.

«Οι άνθρωποι ρωτούν αν ήταν περίεργο να παίζω έναν κουήρ χαρακτήρα, όταν δεν ήμουν ακόμα out, αλλά δεν ήταν», σημειώνει. «Είχα διαχωρίσει πολλές από αυτές τις εμπειρίες εκείνη την εποχή, και ευτυχώς δν χρειάζεται να το κάνω τόσο πολύ σήμερα σε σύγκριση με όταν έπαιζα αυτούς τους χαρακτήρες πριν από χρόνια».

Σχετικά με το τι ρόλους θα ήθελε περισσότερο να υποδυθεί, μοιράζεται: «Θα ήθελα πολύ να παίξω έναν χαρακτήρα σαν τη Marianne». Ο Jessup αναφέρεται στη μισθωμένο σύντροφο και ζωγράφο πορτρέτων που υποδύεται η Noémie Merlant στην ταινία της Celine Sciamma το 2019 Portrait of a Lady on Fire. «Θα ήθελα πολύ να παίξω έναν τόσο ενεργό χαρακτήρα που ζει τη στιγμή και την παρατηρεί με τέτοιο τρόπο».

Η δεύτερη σεζόν του Locke & Key κυκλοφορεί στο Netflix.

Άρθρο με πληροφορίες από το The Advocate 2021 People of the Year, το οποίο κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου 2021.

Δείτε το τρέιλερ της 2ης σεζόν: