O ηθοποιός Κόννορ Τζεσσούρπ έκανε coming out ως gay

25/06/2019
από
AMERICAN CRIME - "Season Two: Episode Three" - As a news article detailing the events of the Captains' party goes online, the LaCroix family has to deal with their son, Kevin, being publicly named as a participant; Anne finds herself on the defensive after the article is published; and new evidence surfaces that raises additional questions about what really happened on the night of the alleged assault on Taylor, on "American Crime," WEDNESDAY, JANUARY 20 (10:00-11:00 p.m. EST) on the ABC Television Network. (ABC/Ryan Green) CONNOR JESSUP

Ο ηθοποιός του American Crime, του Falling Skies και του Closet Monster, έκανε coming out ως gay μέσω του Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του, συνοδεύοντάς την με ένα κείμενο, που εξηγεί το ταξίδι του, καταλήγοντας στο ότι αισθάνεται ευγνωμοσύνη που είναι gay.

Εδω μερικά αποσπάσματα από όσα έγραψε:

“‘Ηξερα ότι είμαι gay από τα δεκατρία μου, αλλά το έκρυβα για χρόνια. Το παράβλεπα και του ξεγλιστρούσα μέσα στην υπόλοιπη συναισθηματική μου αναστάτωση. Δεν αξίζει τόση ταλαιπωρία. Κανείς δε θα νοιαστεί έτσι κι αλλιώς. Αν μπορούσα να το κάνω όλο και πιο μικρό, μικρότερο, τόσο δα μικρό… Η ντροπή μου πήρε τη μορφή αδιαφορίας, αλλά ήταν ντροπή.” 

«Το λέω αυτό τώρα, γιατί δεν το έχω πει προφανώς» , πρόσθεσε. «Έχω κάνει coming out εδώ και χρόνια στην ιδιωτική ζωή μου, αλλά ποτέ δεν το έχω πει αρκετά δημόσια. Έχω παίξει αυτό το κουραστικό παιχνίδι. Το πιο οδυνηρό ήταν ότι μίλησα για τους gay χαρακτήρες που έχω υποδυθεί από μια ουδέτερη, σχεδόν ανθρωπολογική απόσταση, σα να ήταν κάτι ξεχωριστό από μένα.”

«Αυτές οι υπεκφυγές είναι παράξενες και ενοχλητικές για μένα σήμερα, αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν φυσικές. Η διακριτική ευχέρεια ήταν προεπιλεγμένη και φαινόταν καλοπροαίρετη.” 



«Αυτές κι άλλες σκέψεις – νέες, πιο μαλακές μορφές των ίδιων φωνών από όταν ήμουν δεκατριών, δεκατεσσάρων, δεκαπέντε…. Η ντροπή μπορεί να έρθει βαριά και δυνατή, αλλά μπορεί και να έρθει και ήρεμα και μπορεί να καλύπτεται πίσω από την άνεση και την ευκολία. Αλλά είναι πάντα βίαιη.”

«Για μένα, αυτή η διακριτική ευχέρεια έχει γίνει ασφυκτική» , συνέχισε. «Δε θέλω να λογοκρίνω – συνειδητά ή όχι – τους τρόπους με τους οποίους μιλάω, κάθομαι, γελάω ή ντύνομαι, τις ιστορίες που λέω, τα αστεία που κάνω, τα σημεία αναφοράς μου και τις συνδέσεις μου. Δε θέλω να είμαι συνένοχος, ακόμη και περιφερικά, στην ιδέα ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί ή να σιωπηθεί. Είμαι ευγνώμων που είμαι γκέι. Το Queerness είναι μια λύση. Είναι μια υπόσχεση ενάντια στα κλισέ και στις κυρίαρχες αντιλήψεις και στην μειλιχιότητα. Είναι ένα κεκλιμένο κεφάλι και ένα ανοιχτό παράθυρο.

«Εκτιμώ περισσότερο καθημερινά τους ανθρώπους, τις ταινίες, τα βιβλία και τη μουσική που με ανοίγουν σε αυτό. Αν είσαι ομοφυλόφιλος, αμφί, τρανς, ή έχεις διερωτήματα γύρω από την ταυτότητα φύλου ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, αν είσαι σε σύγχυση, αν είσαι σε πόνο ή αν αισθάνεσαι ότι είσαι μόνη/μόνος/μόνο, αν δεν είσαι, ή αν όντως είσαι: Κάνεις το κόσμο πιο εκπληκτικό και ανεκτό! Σε όλα τα queers, deviants, misfits, και λάτρεις της ζωής μου: Σ’ αγαπώ. Σ’ αγαπώ. Happy Pride!” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Connor Jessup (@connorwjessup) στις




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!