Ντοκουμέντα από το τροχαίο τ@ Δήμητρ@: «Ο οδηγός πέταξε υπολείμματα ρούχων στο πεζοδρόμιο»

15/10/2021
από
Orlando LGBT+, Δημήτρη Καλλιγιάννη

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από κάμερες κυκλοφορίας για τον θανάσιμο τραυματισμό τ@ Δήμητρ@ της Λέσβου που χτυπήθηκε από ανασφάλιστο όχημα στην Ποσειδώνος και εγκαταλείφθηκε αβοήθητη, έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι πραγματογνώμονες κατάφεραν να ακολουθήσουν τις κινήσεις του 84χρονου οδηγού της μαύρης Mercedes, που αφού παρέσυρε τ@ Δήμητρ@, τ@ εγκατέλειψε και περίπου δύο χιλιόμετρα παρακάτω στάθμευσε το όχημα, ξεκόλλησε υπολείμματα ρούχων και τα πέταξε στο πεζοδρόμιο, ενώ το θύμα κειτόταν αβοήθητο στην άσφαλτο.

Τα δύο πολυσέλιδα υπομνήματα που υπογράφουν ο διορισμένος από την Τροχαία Καλλιθέας ο μηχανολόγος μηχανικός κ. Φίλιππος Μπρέζας και ο πραγματογνώμονας και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κ. Αναστάσιος Δέδες, δίνουν όλη την εικόνα της τραγωδίας που σημειώθηκε στις 05:10 τα ξημερώματα της 9ης Απριλίου στην παραλιακή.

Στην έκθεση αυτοψίας της Τροχαίας, περιγράφεται με λεπτομέρειες το τροχαίο στις 5:10 τα ξημερώματα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται @ Δήμητρ@ της Λέσβου αργοπέθαινε για πάνω από δύο ώρες, στην άκρη της Ποσειδώνος. Η Τροχαία ενημερώθηκε για το τροχαίο μετά τις 7π.μ.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!