Συναίνεση (not) και ομόφυλα ζευγάρια στο φετινό GNTM

0
5786

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε φέρνοντας μαζί της για μια ακόμη φορά τα ριάλιτι παιχνίδια. Ανάμεσα σε αυτά και το GNTM, που για 4η συνεχή χρονιά αναζητά τα επόμενα κορυφαία μοντέλα της χώρας.

Το δημοφιλές ριάλιτι μόδας υπόσχεται να μας εκπλήξει φέτος, με πιο δύσκολες και πιο προκλητικές δοκιμασίες, ώστε το κοινό να παραμείνει προσηλωμένο (μετά και την αποχώρηση της κεντρικής παρουσιάστριας Βίκυς Καγιά).

Κάτι που κατά κάποιον τρόπο το κατάφερε, αφού στο σημερινό επεισόδιο έστησε ένα «ρομαντικό» σκηνικό, καλώντας τα παιδιά που συμμετέχουν να αναπαραστήσουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, επιλέγοντας μάλιστα τη σύνθεση των ζευγαριών.

Όσο και να ευχαριστιέμαι να βλέπω ερωτευμένα ζευγάρια (και δη ομόφυλα) στην τηλεόραση, τολμώ να πω πως μου δημιουργεί εκνευρισμό να βλέπω άτομα να πρέπει να εξηγούν γιατί αισθάνονται άβολα να τους αγγίζει ένας άγνωστος και στη συνέχεια να ακούν και την γκρίνια και την απειλή των κριτών ότι μπορεί να αποχωρήσουν.

Η εποχή επιβάλει να μιλάμε για συναίνεση και όρια και όχι για «ρομαντικά» πρότζεκτς που τα αναιρούν. Αυτό πιστεύω όμως εγώ.

Τουλάχιστον, υπήρχαν και τα παιδιά (όχι όλα) που θεώρησαν απολύτως φυσιολογικό να μοιραστούν την σκηνή με άλλα του ίδιου φύλου. Ευτυχώς …

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • GNTM
Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!