Με ένα story της στο Instagram η Νατάσσα Μποφίλιου, αναφερόμενη στη γυναικοκτονία της Ρόδου, καταδίκασε την τοποθέτηση του θείου του αυτόχειρα γυναικοκτόνου.

Πέρα από την στυγερή γυναικοκτονία που έγινε την περασμένη Τετάρτη στη Ρόδο, αυτό που ακολούθησε είναι εξίσου ανατριχιαστικό και αποτρόπαιο. Σε μια προσπάθεια υπεράσπισης και αθώωσης του γυναικοκτόνου, εμφανίστηκε διαδοχικά στα κανάλια (ANT1 και STAR) ο θείος του λέγοντας: «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε άγγελοι. Απ’ έξω είστε κούκλες και από μέσα… μια άλλη λέξη». Σε ένα κρεσέντο μισογυνισμού έκανε λόγο για συμπεριφορές γυναικών που «φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα» υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι είναι από μία «χριστιανική οικογένεια.»

Προφανώς, οι δηλώσεις του προκάλεσαν εύλογες αντιδράσεις, με την πλειοψηφία του κόσμου στο Twitter να αναφέρει ότι ο εν λόγω θείος πρέπει να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Η καλλιτέχνιδα Νατάσσα Μποφίλιου πήρε ξεκάθαρη θέση πάνω σ’ αυτό, με ένα story της στο Instagram που έγραψε απλά και ρητά: «Τσακίστε τους -θείους- σε κάθε γειτονιά. Καμία μόνη.»

Μποφίλιου, γυναικοκτόνος, Ρόδος