Στυγερή γυναικοκτονία 32χρονης στη Ρόδο

22/09/2021
από
γυναικοκτονία, Ρόδος, χωρίς την καλή μου

Συγκλονισμένη παραμένει η Ρόδος από τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης γυναίκας. Ο δράστης, αφού σκότωσε τη γυναίκα στη μέση του δρόμου, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του λίγη ώρα αργότερα.

Ο κ. Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος Ρόδου μιλά για το τραγικό συμβάν «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά» είπε.

«Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

Το έγκλημα έγινε στην περιοχή Ροδίνι. Η κοπέλα πάρκαρε το αυτοκίνητό της, όταν ο δράστης την πυροβόλησε 2 φορές με κυνηγετική καραμπίνα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο άνδρας ήταν και εκείνος μέσα σε αυτοκίνητο. Φαίνεται ότι της είχε στήσει καρτέρι… Οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι χώρισε μόλις χθες, μετά από δύο μήνες σχέσης.

Το προφίλ της στο facebook ήταν γεμάτο με φωτογραφίες της από όμορφες στιγμές. Γενέθλια και ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα. Δυστυχώς η κοπέλα δε θα προλάβει να γιορτάσει τα 33α γενέθλιά της.

Λίγο αργότερα, ο 40χρονος δράστης μετέβη στο σπίτι του στην περιοχή «Θεοτόκος» στην πόλη της Ρόδου και αυτοκτόνησε με την καραμπίνα που νωρίτερα είχε σκοτώσει την 30χρονη.

Όπως μετέδωσε το Mega, οι αρχές, μετά από έρευνα στο σπίτι του δράστη, εντόπισαν σημείωμα που έγραφε: «Χωρίς την καλή μου, δεν έχει νόημα να ζω».

 

Με πληροφορίες από: in.gr και το 12vima.gr.




Δες και αυτό!