Ο RuPaul κερδίζει για 6η φορά Emmy ως παρουσιαστής

13/09/2021
από
RuPaul
RuPaul

Ο RuPaul κέρδισε το Emmy ως εξαιρετικός οικοδεσπότης σε εκπομπή Reality ή Competition στα βραβεία Emmy Creative Arts 2021 την Κυριακή. Το βραβείο είναι το έκτο του στην κατηγορία.

«Ξεκίνησα στην τηλεόραση πριν από 40 χρόνια σε έναν δημόσιο σταθμό στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Ήταν μία μικρή εκπομπή με τίτλο «The American Music Show» στην οποία ήταν όλοι τόσο ευγενικοί μαζί μου, που πέρασα τα πρώτα δύσκολα χρόνια πριν εκεί, και θέλω να τους ευχαριστήσω. Πρέπει να σας πω ότι η γλυκύτητα και η καλοσύνη είναι αυτό που εκτιμώ περισσότερο σήμερα. Στην πραγματικότητα, η γλυκύτητα και η καλοσύνη βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπινων αρετών μου.» 

Μαζί με αυτό το βραβείο ο RuPaul έχει συγκεντρώσει συνολικά δέκα Emmy. Οι κατηγορίες στις οποίες έχει διακριθεί περιλαμβάνουν έξι για την παρουσίαση, και τρεις για την εκτέλεση παραγωγής του RuPaul’s Drag Race. Το τελευταίο του Emmy το πήρε την Κυριακή, επίσης, για το RuPaul’s Drag Race: Untucked after-show, ενώ κέρδισε, επίσης, ένα Emmy στην κατηγορία Outstanding Unstructured Reality Program, ως εκτελεστικός παραγωγός.

Τα δέκα Emmy έβαλαν τον RuPaul σε ισοπαλία με τον Donald A. Morgan για τις περισσότερες νίκες Emmy από μαύρο άνδρα στην ιστορία των βραβείων. Εάν το Drag Race κέρδιζε το Outstanding Competition Program στα βραβεία Emmy του Primetime, ο RuPaul, ως εκτελεστικός παραγωγός, θα έσπαγε την ισοπαλία.

Εκτός από αυτές τις δύο νίκες, φέτος το Drag Race απέσπασε, επίσης, τα Emmys στις κατηγορίες Outstanding Casting for a Reality Program, Outstanding Direction for a Reality Program, και Outstanding Picture Editing for a Structured Reality or Competiton Program.




Δες και αυτό!