Αυτές είναι οι «queens» που θα διαγωνιστούν στα πρώτα Miss Hellas Drag Pageant

08/09/2021
από
Miss Hellas Drag Pageant

Τα πρώτα Miss Hellas Drag Pageant είναι γεγονός και εμείς σας παρουσιάζουμε τις φετινές διαγωνιζόμενες, που θα παλέψουν για τον τίτλο. 

Τα Drag καλλιστεία θα πραγματοποιηθούν αυτή την Παρασκευή (10/9) στο Ρομάντζο με τις συμμετέχουσες να διαγωνίζονται σε δύο κατηγορίες (Pageant Queen in an Evening Gown – Βραδινό ένδυμα & Δείξε μας το Ταλέντο σου – Drag show/Performance), προσπαθώντας να κερδίσουν κοινό και κριτική επιτροπή.

Διοργανώτρια και παρουσιάστρια του θεσμού είναι η ΔούKISSα και η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τον fashion enterpreneur Λάκη Γαβαλά, τον χορευτή/χορογράφο Μάριο Μιλτιάδου (bimboy) και το Queer Model/Performer, Reject.

Ας γνωρίζουμε τις διαγωνιζόμενες

Emy weather

Miss Hellas Drag Pageant: Emy weather
Emy weather

Η Emy weather, ασχολείται με το drag μόλις 10 μήνες. Τα πράγματα που την εμπνέουν στην τέχνη της είναι τα καιρικά φαινόμενα, τα μιούζικαλ, οι ταινίες των 90’s καθώς και η αριστοκρατική μόδα. Στον ελεύθερο της χρόνο καταπιάνεται με τον εθελοντισμό σε διάφορες οργανώσεις. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά τα έχει επιμεληθεί η ίδια, το φόρεμα της η Rina Fashion και τα κοσμήματα είναι της Jin Li Duo accessories.

Electra Ex

Miss Hellas Drag Pageant: Electra Ex
Electra Ex

Η Electra Ex, ασχολείται με την τέχνη του Drag εδώ και δυόμιση χρόνια, ενώ είναι μόλις 20 ετών. Έμπνευση της αποτελούν η φύση, η αρχαία Ελλάδα καθώς και το απόκοσμο στοιχείο. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την ζωγραφική και το τραγούδι. Το μακιγιάζ, το φόρεμα και τα μαλλιά της τα έχει επιμεληθεί η ίδια, ενώ τα κοσμήματα είναι της Jin Li Duo accessories.

Τammy Tsanaka

Miss Hellas Drag Pageant: Τammy Tsanaka
Τammy Tsanaka

Η Τammy Tsanaka ασχολείται με την τέχνη του drag τα τελευταία 3 χρόνια. Η Τammy σαν οντότητα είναι εμπνευσμένη από πίνακες σουρεαλιστών ζωγράφων, ποιητών και των δικών της ονείρων. Είναι η δίοδος της για να μπορεί να εκφράσει τον εαυτό της και το φύλο της αφιλτράριστα, να μιλήσει για θέματα τα οποία θεωρεί σημαντικά και μέσω αυτής μπορεί να ακουστεί! Μέσω του drag show θέλει να μπορεί να κάνει τους θεατές να νιώσουν έντονα συναισθήματα, να νιώσουν κάθαρση και να τους παρακινήσει να ενδιαφερθούν για κοινωνικά θέματα. Το πρώτο της φόρεμα δημιουργήθηκε από την Eva j. Patton, το δεύτερο δημιουργήθηκε από την ίδια και την Εβελίνα Παπασταματίου και το τρίτο από την Νεκταρία Συρίγου. Για εκείνη το ντραγκ είναι τέχνη η οποία δεν παρουσιάζει απλά κάτι όμορφο ή καλαίσθητο αλλά είναι ταυτόχρονα και ένα κοινωνικό/πολιτικό μήνυμα ενάντια στην καταπίεση της έκφρασης και ύπαρξης του οποιουδήποτε. Αν κερδίσει τον τίτλο της miss Hellas drag 2021 θα συνεχίσει να προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο μέσω της τέχνης της.

Nicole Nasty

Miss Hellas Drag Pageant: Nicole Nasty
Nicole Nasty

H Nicole Nasty, είμαι 24 χρόνων και ασχολείται επαγγελματικά με το Drag τα τελευταία τρία χρόνια. Η μεγάλη της έμπνευση είναι η δυναμικότητα που κρύβει η κάθε γυναίκα μέσα της, όπως και η αγαπημένη της Pop Star Christina Aguilera. Με το Drag show θέλει να διασκεδάσει και να ψυχαγωγήσει το κοινό. Θα ήθελε να φτάσει το Drag στην Ελλάδα, όσο πιο ψηλά μπορεί και γιατί όχι να κατακτήσει και το εξωτερικό. Αν πάρει τον τίτλο της Miss Hellas Drag 2021 θα νιώσει υπερήφανη για τον εαυτό της και για την οικογένειά της, που την στηρίζει καθημερινά.

Violetta J’Adore

Miss Hellas Drag Pageant: Violetta J'Adore
Violetta J’Adore

Η Violetta J’Adore ασχολείται με την τέχνη του drag τα τελευταία 4 χρόνια. Η αισθητική της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως glam rock με μια δόση mainstream pop και πολύ (πάρα πολύ) glitter. Με τα shows της θέλει να εμπνεύσει συναισθήματα στο κοινό ενώ προσπαθεί η κάθε της εμφάνιση να μένει αξέχαστη! Στο μέλλον βλέπει τον εαυτό της να δουλεύει ασταμάτητα πάνω στο drag, όπως κάνει και τώρα, να συνεχίζει να εμφανίζεται σε διάφορες χώρες, να δουλεύει με περισσότερους σχεδιαστές και να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία. Με τον τίτλο της πρώτης Miss Hellas Drag, θα συνεχίζει να αντιπροσωπεύει περήφανα την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο!


Τα Miss Hellas Drag Pageant θα μπορείς να δεις με LIVESTREAM μέσα από τα social της διοργάνωσης στο Facebook Page και το Instagram profile.




Δες και αυτό!