Τι θα λέγατε για μία ΛΟΑΤΚΙ+ βερσιόν του «The Bachelor»;

03/09/2021
από
Bachelor
Bachelor

Το πρώην μέλος των Εν Σινκ, Lance Bass, θέλει να παρουσιάσει μια ΛΟΑΤΚΙ+ έκδοση του «The Bachelor.» Δηλώνει θαυμαστής του σόου, και παρόλο που αυτήν τη στιγμή φιλοξενεί μια παραλλαγή αυτού, αναφέρει ότι μια ΛΟΑΤΚΙ+ εκδοχή θα ήταν «η πιο δραματική σεζόν που έγινε ποτέ.»

Πρόσφατα, υπήρξε κριτική για το βρετανικό αντίστοιχο σόου «Love Island», όπου οι παραγωγοί αντιστέκονται σε μια ΛΟΑΤΚΙ+ βερσιόν του. Ένα στέλεχος περιέγραψε τα ΛΟΑΤΚΙ+ διαγωνιζόμενα άτομα ότι παρουσιάζουν μια «υλικοτεχνική δυσκολία.» Ένα άλλο στέλεχος είπε ότι το σόου αφορά «αγόρια και κορίτσια που γίνονται ζευγάρια.»

Ο Bass, ο οποίος είναι γκέι, παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Michael Turchin, το 2014 και το ζευγάρι περιμένει δίδυμα μέσω παρένθετης γυναίκας.

«Νομίζω ότι θα ήταν τόσο διασκεδαστικό!»

Σε μια συνέντευξη στο Variety έριξε την ιδέα μιας ΛΟΑΤΚΙ+ εκδοχής του σόου λέγοντας: «Αν θέλετε την πιο δραματική σεζόν που έγινε ποτέ, κάντε μια ΛΟΑΤΚΙ+ εκδοχή του.»

«Νομίζω ότι ίσως είναι η ώρα για το «The Bachelor» να φτιάξει ένα gay Bachelor. Νομίζω ότι θα ήταν τόσο διασκεδαστικό. Και σίγουρα γνωρίζω έναν οικοδεσπότη, αν τον χρειάζεστε», εννοώντας, φυσικά, τον εαυτό του.

Ο ίδιος ο Bass φιλοξένησε μια σειρά εμπνευσμένη από το «The Bachelor» το 2016, με τίτλο «Finding Prince Charming». Δυστυχώς, ήταν βραχύβια με μόνο οκτώ επεισόδια.

Σε αντίθεση με το «Love Island», το «The Bachelor» έχει κάνει βήματα μπροστά, με τη σειρά «Bachelor in Paradise», να είναι η πρώτη στο franchise, που είχε γκέι ζευγάρι μετά την πρόταση της Demi Burnett στην τότε κοπέλα της Kristian Haggerty το 2019. Το franchise ετοιμάζει, επίσης, μια έκδοση του σόου για ηλικιωμένους, για την οποία ο Bass σχολίασε:

«Μου αρέσει που δοκιμάζουν διαφορετικά πράγματα και νομίζω ότι το επόμενο βήμα, το προφανές βήμα, θα ήταν μια ΛΟΑΤΚΙ+ έκδοση. Θα ήθελα πολύ να δω ένα σόου, όπου θα έχει λεσβίες, γκέι, τρανς, bi άτομα. Για μένα, το bisexual κομμάτι είναι ένα τόσο ενδιαφέρον πράγμα, που πρέπει να παρακολουθήσει ο κόσμος, γιατί όλα τα άτομα μπορεί να αποτελούν μια επιλογή.» 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!