Carl Nassib: Ο πρώτος ανοιχτά γκέι παίκτης που υπογράφει με τη NFL

03/09/2021
από
Carl Nassib
Carl Nassib

Ο βετεράνος -εδώ και έξι χρόνια- της NFL (National Football League) κέρδισε μια θέση στο τελικό roster της Las Vegas Raiders την Τρίτη, κι έγινε ο πρώτος παίκτη που υπέγραψε συμβόλαιο ως ανοιχτά γκέι.

Ο Nassib έγραψε ιστορία, όταν ανακοίνωσε τον Ιούνιο μέσω του Instagram ότι είναι ομοφυλόφιλος. Χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να ανακοινώσει μια δωρεά στο Trevor Project.

Στην πρώτη του συνέντευξη τύπου από τότε που έκανε coming out, ο Nassib δήλωσε έκπληκτος από την προσοχή και τη δημοσιότητα που έλαβε από τα ΜΜΕ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carl Nassib (@carlnassib)


«Ήταν απίστευτο», είπε τον περασμένο μήνα. «Νόμιζα ότι κανείς δε θα νοιαζόταν. Αλλά ήταν τόσο ωραίο συναίσθημα να έχεις όλη αυτή την υποστήριξη. Ήμουν ευτυχής που έκανα αυτό που μου αναλογεί, για να βοηθήσω στην προβολή και την εκπροσώπηση της κοινότητάς μου.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NFL (@nfl)

Ο Nassib μίλησε ακόμη και για τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν του δημιούργησαν την παραμικρή δυσκολία, αντίθετα τον στήριξαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carl Nassib (@carlnassib)

«Έχουμε ένα υπέροχο κλίμα στα αποδυτήρια, είμαστε υπέροχοι συμπαίκτες», είπε ο Nassib. «Δεν έχω συναντήσει τίποτα άλλο από αγάπη και υποστήριξη. Ήταν απίστευτο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν μία κακή φήμη. Αλλά είμαστε ταπεινοί, εργατικοί, άνθρωποι που αποδεχόμαστε. Αυτό ήταν ένα υπέροχο παράδειγμα.» 

https://avmag.gr/165363/quot-to-podosfairo-einai-gkei-quot-symfona-me-to-protathlima-podosfairoy-ton-ipa/




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!