Δείτε το νέο ολόσωμο τατουάζ -έργο τέχνης- του Nico Tortorella 

25/08/2021
από
Nico Tortorella 

Ο Nico Tortorella ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με το καινούργιο του ολόσωμο τατουάζ, που είναι έργο τέχνης.

Το αστέρι του «The Walking Dead: World Beyond», που αυτοπροσδιορίζεται ως σεξουαλικά ρευστό άτομο, και ως ρευστό άτομο ως προς το φύλο, μοιράστηκε ένα βίντεο και μια σειρά από εικόνες του τατουάζ του.

Το ολοκαίνουργιο τατουάζ του αποτελεί μια αδιάκοπη γραμμή που διατρέχει από τον αυχένα μέχρι τη φτέρνα, τυλίγοντας την πλάτη και τα πόδια του. Πρόκειται για ένα περίπλοκο έργο τέχνης, που σχεδιάστηκε από τον σύγχρονο καλλιτέχνη τατουάζ Rex Morris, γνωστό και ως FCKNRX, τον οποίο, ο Tortorella είπε, ότι ανακάλυψε την «κατάλληλη στιγμή.»

Ο Tortorella δεν επεκτάθηκε περισσότερο στην ιστορία πίσω από το σχέδιο. Απλά στη λεζάντα έγραψε:

«Δεν πρόκειται να εξηγήσω τι σημαίνει αυτό το τατουάζ για μένα. Αντίθετα, θα σας αφήσω με ένα απόσπασμα από τον καλλιτέχνη από μια πρόσφατη συνέντευξη.»

Το απόσπασμα του Morris είναι το εξής:

«Υπάρχει βαθιά ελπίδα να θυμάσαι ότι το σύμπαν δεν ενδιαφέρεται για σένα. Πιο απλά, στη σημερινή κατάσταση του βομβαρδισμού συνεχώς με δογματικές φιλοσοφίες για το πώς να υπάρξεις κοινωνικά και πώς να φτιάξεις μια ταυτότητα για τον εαυτό σου, μπορεί να γίνει όλο και πιο δύσκολο να αποκρυπτογραφήσεις αυτό που πραγματικά εκτιμάς. Είναι επικίνδυνο να περνάς το χρόνο σου σε ταξινόμηση αντικειμένων, ή εμπειριών για να αποφασίσεις αν σε αντιπροσωπεύουν ή όχι. Για μένα προσωπικά, είναι σημαντικό να αφιερώσω χρόνο στη φύση και να κοιτάζω το κενό βλέμμα, και να θυμάμαι ότι υπήρχαν όμορφα πράγματα πριν το αποφασίσει κάποιος να υπάρξουν.»

Ο Tortorella, ο οποίος είναι παντρεμένος με το μακροχρόνια σύντροφό του, το non-binary άτομο με το όνομα, Bethany C. Meyers, από το 2018, μίλησε στο Attitude πέρυσι για την κουήρ, polyamorous σχέση του ζευγαριού, και τη σχέση τους με τη σεξουαλικότητά τους.

“Δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα πιο αρρενωπό από το bottoming, ας είμαστε ειλικρινείς” είχε πει.

«Νομίζω ότι η δική μου κατανόηση για το δίπολο της σεξουαλικότητας και το δίπολο του φύλου έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών, και προσπαθώ να εκπαιδευτώ περισσότερο παρά να εξηγήσω, απαραιτήτα, ποιος είμαι με την οικογένειά μου», είχε πει ακόμη.

https://avmag.gr/135299/nico-tortorella-den-yparchei-tipota-pio-arrenopo-apo-to-bottoming/




Δες και αυτό!