Nico Tortorella: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο αρρενωπό από το bottoming»

08/01/2021
από
Nico Tortorella, bottoming
Nico Tortorella: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο αρρενωπό από το bottoming»

Να μην υπάρχει καμία ντροπή γύρω από το bottoming. Αυτό είναι το μήνυμα του Nico Tortorella από το «The Walking Dead: World Beyond» ο οποίος απευθύνεται στην κουήρ κοινότητα, σχετικά με το ζήτημα των ανδρών, που απολαμβάνουν τον bottom ρόλο στο σεξ.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, για το Attitude του Ηνωμένου Βασιλείου, ο genderfluid ηθοποιός (τον οποίο γνωρίζουμε και αγαπάμε κι από άλλες τηλεοπτικές σειρές, όπως το “Younger” και το “Celebrity Drag Race”) μίλησε για μια σειρά διαφορετικών θεμάτων, όπως την κουήρ ταυτότητα, τον πολυσυντροφικό του γάμο (με τον ακτιβιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Bethany C. Meyers), καθώς και τις πολλές δυναμικές του σεξ – συγκεκριμένα την ντροπή που συνοδεύει συχνά τους άνδρες που απολαμβάνουν τον bottom ρόλο στον έρωτα.

“Νομίζω, ότι γενικότερα υπάρχει πολύ απλά ένα πρόβλημα με την κωλοτρυπίδα, θεωρώντας ότι ορισμένα μέρη του σώματος είναι βρώμικα ή πρόστυχα”, δήλωσε ο Nico σχετικά με τον λόγο για τον οποίο πιστεύει ότι προκύπτει τόσο πολύ μεγάλο στίγμα στους άνδρες που έχουν τον ρόλο του bottom στο πρωκτικό σεξ. (Δεν είναι μυστικό ότι η φοβία γύρω από οτιδήποτε μπορεί να αναγνωριστεί ως “θηλυκό” (φεμφοβία, femmephobia) είναι ένα μεγάλο ζήτημα στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, ειδικά για πολλούς κουήρ άνδρες.)

“Νομίζω ότι αυτό είναι γενικότερα ένα βαθιά ριζωμένο ζήτημα που αφορά στο σώμα, είτε έχεις ένα αρρενωπό σώμα είτε ένα θηλυκό σώμα.”

“Αλλά νομίζω, ότι ειδικά το να τοποθετούνται οι άντρες σ’ αυτήν την “κατώτερη-θέση” και το να θεωρείται ότι -η θέση αυτή- δεν είναι αρρενωπή, λοιπόν, σε σχέση με αυτό έχω να πώ, ότι μόνο όποιο άτομο έχει πάρει τον ρόλο του bottom, μπορεί να ξέρει τι χρειάζεται για να γίνει η δουλειά. Δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα πιο αρρενωπό από το bottoming, ας είμαστε ειλικρινείς.”




Δες και αυτό!