Ο Ε.* επικοινώνησε με το περιοδικό μας, θέλοντας να καταγγείλει ένα ομοφοβικό περιστατικό, που βίωσε με τον φίλο του σε ένα beach bar στην Αίγινα. Ένα περιστατικό, που όπως αναφέρει και ο ίδιος τον σόκαρε αρκετά.

Ακολουθεί το κείμενο της καταγγελίας.

“Βρίσκομαι στην Αίγινα. Χθες, λοιπόν, βγήκα ραντεβού με ένα παιδί στο Aegina Maris Beach Bar, το οποίο βρίσκεται σε ένα κολπάκι, όπου γύρω του υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο παλιό ξενοδοχείο. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν πολύ όμορφα να περάσουμε εκεί τον χρόνο μας και να κολυμπήσουμε. Φτάσαμε γύρω στις 5, παραγγείλαμε και συζητούσαμε στις ξαπλώστρες. Όταν μπήκαμε στο νερό μοιραστήκαμε ένα φιλί, όπως κάθε ζευγάρι. Τότε λοιπόν ήρθε μπροστά στη θάλασσα ένας τύπος, που συστήθηκε, ως ο ιδιοκτήτης του beach bar και άρχισε να μας φωνάζει: «βγείτε έξω, μαζευτείτε και φύγετε τώρα». Βγήκαμε και πήγα να δω ποιο ήταν το πρόβλημα του. Χαρακτηριστικά φώναζε «αυτά όχι στο beach bar μου» «μπροστά σε παιδιά ρε»; «Αυτά απαγορεύονται εδώ» «πάρτε δρόμο τώρα» «έφυγες σου λέω»..

Αποφάσισα λοιπόν να μην ασχοληθώ περισσότερο, τον ευχαρίστησα φεύγοντας και έδειξε κάπως αναστατωμένος. Στη συνέχεια, ήρθε από την πίσω μεριά του μαγαζιού, θέλοντας μάλλον να μας ακολουθήσει με όχι και τόσο καλές προθέσεις. Κάποιος, όμως, ήρθε και τον σταμάτησε. Φύγαμε σοκαρισμένοι”.

Όπως μας αναφέρει ο Ε., η αστυνομία της περιοχής ενημερώθηκε για το περιστατικό, χωρίς όπως να προβεί σε κάποια συγκεκριμένη ενέργεια.

*Το όνομα δεν αναφέρεται για λόγους προστασίας.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!