La Demence Cruise διαγωνισμός Antivirus

21/06/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Για 2η χρονιά η ευρωπαϊκή gay κρουαζιέρα La Demence μας προσκαλεί για μία εβδομάδα διασκέδασης στα γαλανά νερά της μεσογείου από την Κυριακή 22 Ιουλίου έως την επόμενη Κυριακή 29 Ιουλίου 2012.

Όσοι είχαμε πάει στο UPSESSION party πέρυσι τον Ιούλιο στην Αθήνα είχαμε την χαρά να δούμε ένα μικρό δείγμα από το τι γινότανε πάνω στο πλοίο. Μουσικές από Djs, ξέφρενα party κάθε μέρα, μοναδικά shows από γνωστούς pornstars, χορευτές και άλλους καλλιτέχνες αλλά και ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης στην πισίνα του πλοίου!

Επτά μοναδικές μέρες με αμέτρητους άντρες και όλοι με ένα κοινό σκοπό. Να περάσουνε αξέχαστες διακοπές και φέτος το καλοκαίρι. Το πρόγραμμα για φέτος περιλαμβάνει: Αναχώρηση από τη Μασσαλία (Γαλλία) στη συνέχεα θα επισκεφτεί Νάπολη, Σικελία, και Ίμπιζα όπου θα διανυκτερεύσει και επιστροφή στη Μασσαλία (Γαλλία). Έχουν ναυλώσει το ίδιο πλοίο (Horizon) αποκλειστικά για τους επιβάτες των 700 καμπινών Να είστε προετοιμασμένοι για μια εβδομάδα που θα θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας!

Φυσικά και φέτος το περιοδικό Antivirus δίνει την δυνατότητα σε 2 άτομα να απολαύσουν την κρουαζιέρα από κοντά, προσφέροντας μία καμπίνα 2 ατόμων δωρεάν μετά από κλήρωση που θα γίνει την Κυριακή 01 Ιουλίου. Κανονίστε την άδειά σας, κλείστε εισιτήριο για Μασσαλία (με επιστροφή) και είστε έτοιμοι για ένα μαγευτικό ταξίδι στην μεσόγειο 7 ημερών!

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση*

  • Κάνετε Like στο νέο από κάτω
  • και στέλνετε ένα email στο [email protected] (έως το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 23:00) με το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

*Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται, όσες έχουν κάνει Like από κάτω και έχουν στείλει το email εντός των ημερομηνιών που αναφέρονται παραπάνω. Οι Νικητές θα ειδοποιηθούν την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 τηλεφωνικά για την επιβεβαίωση της κράτησης τους και θα ανακοινωθούν μέσω του site μας (www.antivirusmagazine.gr). Προσοχή το δώρο δεν περιλαμβάνει φόρους λιμανιού και αεροπορικά εισιτήρια για Μασσαλία.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!