H Astra airlines ανοίγει τα φτερά της για το LGBT κοινό.

12/06/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Στις 6 Ιουνίου 2012 υπογράφτηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της ASTRA  ΑIRLINES και της HOMO EVOLUTION, δύο εταιριών με δραστηριότητα στη βιομηχανία τουρισμού της Θεσσαλονίκης, με κοινό σκοπό τη στρατηγική προσέγγιση της Gay & Lesbian Ελληνικής & Διεθνούς Κοινότητας.

Η ASTRA AIRLINES με βάση της τον αναπτυσσόμενο Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ξεκίνησε τις πτήσεις της το καλοκαίρι του 2008, στοχεύοντας σε υψηλού επιπέδου αεροπορική εξυπηρέτηση. Η HOMO EVOLUTION εξειδικεύεται σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού μάρκετινγκ που αφορούν στη LGBT Κοινότητα, στους άξονες τουρισμού, πολιτισμού και ενημέρωσης της.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας αποτελεί αφετηρία συνεργασίας για τα δύο μέρη, η οποία θα εξελιχθεί σταδιακά στα σχετικά λεπτομερή σχέδια δράσης που θα συναποφασισθούν από τις δύο διοικήσεις, σύμφωνα με το κείμενο του Μνημονίου.

Βάσει του εν προκειμένω μνημονίου η HOMO EVOLUTION ορίζεται ως Υπεύθυνος Σύμβουλος της ASTRA AIRLINES επί πάσης φύσεως θεμάτων που αφορούν την ελληνική & διεθνή ΛΟΑΔ κοινότητα.

Η υπογραφή του μνημονίου φιλοξενήθηκε από την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού του Ε.Ο.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία της Διευθύντριας κας  Δάφνης Τσιάμου και της Αν. Διευθύντριας κας Περσεφόνης Τρίχα.

Συγκεκριμένα, η κα Δάφνη Τσιάμου δήλωσε: «Στα πλαίσια συνεργασίας με την HOMO EVOLUTION για την ανάπτυξη του Ομοφιλόφιλου Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενήσαμε και στηρίζουμε το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφτηκε σήμερα στα γραφεία μας, στην οδό Τσιμισκή 136, μεταξύ της ASTRA AIRLINES & της HOMO EVOLUTION, δύο φορέων με έντονη δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την ενίσχυση της οικονομίας της πόλης».

“Η «ASTRA» αναγνωρίζει και υποστηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και στα πλαίσια της δραστηριότητας της επιθυμεί την  προσέγγιση του LGBT κοινού”, δήλωσε η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων & Μάρκετινκ της ASTRA AIRLINES κα Ζλατάνη Χαρά.
Ο Project Manager της HOMO EVOLUTION κος Βασιλειάδης Σίμος σημείωσε, “το Μνημονιο Συνεργασίας αποτελεί αφετηρία συνεργασίας για τα δύο μέρη, η οποία θα εξελιχθεί σταδιακά στα σχετικά λεπτομερή σχέδια δράσης που θα συναποφασισθούν από τις δύο διοικήσεις”.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!