We are the people that rule the world – 12/5 @ Μεταξοσκώληκας

05/05/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

Με ένα live painting show θα ολοκληρωθεί η έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Ζεμπίλα (a.k.a. Zemar) στον χώρο του Μεταξοσκώληκα, το Σάββατο 12 Μαίου. Ύστερα από δύο περίπου μήνες, που οι πίνακες της με κεντρικό μοτίβο “οι άνθρωποι και οι πόλεις” στολίζουν τους τοίχους του πολυχώρου, η καλλιτέχνις και οι υπεύθυνοι του Μεταξοσκώληκα αποφάσισαν να κλείσουν έναν κύκλο ακριβώς όπως ξεκίνησε: με τη Μαρία Ζεμπίλα να ζωγραφίζει μπροστά στον κόσμο έναν πίνακα, ο οποίος θα δοθεί ύστερα από κλήρωση σε έναν τυχερό. Και ύστερα θα το γιορτάσει στο party που θα ακολουθήσει.

Ο Μεταξοσκώληκας είναι ένας νέος πολυχώρος, που φιλοδοξεί να αποτελέσει τόπο δημιουργίας και έμπνευσης, φιλοξενόντας εκθέσεις, προβολές ταινιών μικρού μήκους, live και διάφορα πολυτιστικά δρώμενα. Ένας χώρος που έχει φτιαχτεί με κέφι και έμπνευση, από μια ομάδα που βαρέθηκε να βρίσκεται κλεισμένη στο κουκούλι της.

Tip: για το καλοκαίρι λειτουργεί και roof για εκείνες τις δύσκολες στιγμές ατελείωτης ζέστης, σαν ένα beach bar στη καρδιά της Αθήνας.

 

Info

Live painting: We are the people that rule the world!

Σάββατο 12/5, ώρα έναρξης: 21.00

 

Μεταξοσκώληκας

Κολωνού 76 & Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο

τηλ.: 21 1184 7450

Καθημερινά από τις 11.00 το πρωί ως τις 02.00 το βράδυ για καφέ, ποτό, παιχνίδια και σπιτικές λιχουδιές. Παρασκευή και Σάββατο ανοιχτά όλο το βράδυ

 

 

Μαρία Ζεμπίλα: http://www.wix.com/maria_ze82/zemar#!

Υπεύθυνη επικοινωνίας Μεταξοσκώληκα:  Λεοντία Αντωνίου: 6977753650

Επικοινωνια με τον τύπο: Ευτυχία Μισαηλίδου 6979707480

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!