Τον Απρίλιο του 1998, ο Βρετανός ποπ σταρ George Michael συνελήφθη από έναν μυστικό αστυνομικό μετά από cruising για σεξ σε ένα πάρκο του Μπέβερλι Χιλς.

Με την κυκλοφορία του νέου ντοκιμαντέρ “George Michael: Outed”, ο πρώην του τραγουδιστή, Kenny Goss, θυμήθηκε την «πιστή μέρα» εκείνης της σύλληψης, σημειώνοντας ότι ήθελε απλώς να βεβαιωθεί ότι ο Michael ήταν καλά.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ο Goss είπε στους Radio Times ότι το cruising για σεξ δεν ήταν ποτέ θέμα για τη σχέση του με τον Michael. Ο Goss μίλησε, επίσης, την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης γύρω από τη σύλληψη του Michael, η οποία οδήγησε στο να του γίνει outing:

«[Ο Michael] ήταν αγχωμένος. Πήγε στο κρεβάτι του. Στη συνέχεια, το επόμενο πρωί, σηκωθήκαμε και του είπα: «Ναι, ακόμα μερικά ελικόπτερα εκεί πάνω».

Εκείνη την εποχή, ο Michael πλήρωσε πρόστιμο 500 λιρών και χρειάστηκε να υποβληθεί σε 80 ώρες κοινωφελούς εργασίας για «συμμετοχή σε άσεμνη πράξη».

Ο Michael και ο Goss ήταν μαζί από το 1996 έως το 2009. Δυστυχώς, ο Goss θυμάται ότι ο Michael ήταν μια «βασανισμένη ψυχή» στα τελευταία του χρόνια. «Πάντα ανησυχούσα για το τι θα μπορούσε να συμβεί, ότι μπορεί να ξαναμπλέξει σε μπελάδες», αποκάλυψε ο Goss.

Ο Βρετανός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το 2016, σε ηλικία 53 ετών. Από το 2023, υπάρχει η φήμη ότι μια βιογραφική ταινία του George Michael είναι στα σκαριά.