Το συγκρότημα 1975 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία, και ο τραγουδιστής Matty Healy στην τελευταία στάση του συγκροτήματος προσκάλεσε έναν νεαρό θαυμαστή στη σκηνή για μια τρυφερή αγκαλιά και όχι μόνο.

Στο σόου της περασμένης Παρασκευής στο Λας Βέγκας, ο Healy ανέβασε μια κοπέλα θαυμάστρια κατά τη διάρκεια του τραγουδιού τους “Robbers” για μια μικρή φάση. Αμέσως, δέχτηκε πυρά ότι χρησιμοποίησε «ανισορροπία ισχύος» για να «επιτεθεί» στην κοπέλα. Η ίδια έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι την είχε ρωτήσει πριν τη φιλήσει και ότι εκείνη κρατούσε ψηλά ένα πλακάτ που έλεγε «Λοιπόν, θέλεις να βγούμε;»

Ανενόχλητος από το Discourse™, ο τραγουδιστής έκανε το ίδιο πράγμα στο σόου της επόμενης βραδιάς στο Σαν Ντιέγκο. Μόνο που αυτή τη φορά, ήταν με έναν νεαρό θαυμαστή που μετά τη φάση με την αγκαλιά και το φιλί. Ο θαυμαστής του κατέβηκε από τη σκηνή με ένα πλατύ χαμόγελο.

Όλο αυτό το κόλπο είναι μια αναβίωση της παράδοσής τους να φιλούν θαυμάστριες/στές τους στη σκηνή κατά τη διάρκεια του «Robbers», που έκαναν ακόμη και το 2014.

Δεν είναι, επίση,ς η πρώτη φορά που ο Healy φιλάει με πάθος και εμφανώς έναν άνδρα θαυμαστή. Ο καλλιτέχνης έγινε πρωτοσέλιδο το 2019 φιλώντας στα χείλη έναν θαυμαστή στο Ντουμπάι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νομοθεσία κατά των ομοφυλοφίλων στην περιοχή. Ενώ κατά τη διάρκεια μιας performance του τραγουδιού τους “Loving Someone”, το σκηνικό της μπάντας άλλαξε σε μια σημαία με ουράνιο τόξο.