Evan Rachel Wood: “Ο Marilyn Manson με βίασε μπροστά στην κάμερα”

24/01/2022
από

Η Evan Rachel Wood ισχυρίστηκε ότι «βιάστηκε μπροστά στην κάμερα» από τον Marilyn Manson.

Στο νέο της ντοκιμαντέρ, “Phonenix Rising – Part I: Don’t Fall”, η Evan Rachel Wood μοιράζεται τα όσα έζησε με τον Marilyn Manson.

Η ταινία, η οποία έκανε πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ (23 Ιανουαρίου) στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, περιγράφει λεπτομερώς την κακοποίηση που βίωσε η Wood, κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον μουσικό.

Η Wood κατηγορεί ton Manson, γνωστός εκτός σκηνής ως Brian Warner, ότι την «κακομεταχειρίστηκε φρικτά» από το 2006 έως το 2011, όταν έκανε «την απόδρασή της».

Η ίδια αναφέρθηκε και στη σκηνή τους στο μουσικό βίντεο του 2007 “Heart-Shaped Glasses”.

Το βίντεο δείχνει την – 19χρονη τότε- Wood σε σκηνές σεξ με τον Manson.

«Ήταν όλα αληθινά», ισχυρίζεται στην ταινία η Evan Rachel Wood. «Κάναμε πράγματα που δεν ήταν σ΄αυτά που μου προτάθηκαν. Είχαμε συζητήσει μια σκηνή προσομοίωσης σεξ, αλλά μόλις οι κάμερες άρχισαν να τραβούν αυτός προσπάθησε να διεισδύσει πραγματικά».

«Ποτέ δεν είχα συμφωνήσει σ΄αυτό, ήταν το απόλυτο χάος. Δεν ένιωθα ασφάλεια. Κανείς δεν με πρόσεχε. Ήταν μια πραγματικά τραυματική εμπειρία το γύρισμα αυτού του βίντεο».

Παραλυμένη από μια αίσθηση «αηδίας» και «ντροπής», η Wood είπε ότι αισθάνθηκε ανίκανη να μιλήσει σε κάποιον για το τι πραγματικά συνέβη.

«Με εξανάγκασαν σε μια διαφημιστική σεξουαλική πράξη με ψευδή προσχήματα», προσθέτει.

«Τότε έγινε το πρώτο έγκλημα εναντίον μου. Ουσιαστικά με βίασε στην κάμερα».

«Η ιστορία μου δεν είναι μοναδική», είπε η Wood απαντώντας σε δημοσιογράφους μετά την πρεμιέρα.

Διαβάζοντας από ημερολόγια που κρατούσε εκείνη την εποχή, η Wood λέει στην ταινία ότι στις πρώτες μέρες της σχέσης τους ο Manson φαινόταν να την ενδυναμώνει. Αλλά, κοιτάζοντας πίσω, η Wood πιστεύει ότι ο Manson απλώς την «βομβάρδιζε με αγάπη».




Δες και αυτό!