Οι αμφισεξουαλικές σκηνές του Loki κόπηκαν από την Disney Plus

22/07/2021
από
Loki, bi, Marvel
Loki

Μια ματιά στα παρασκήνια της σειράς Loki αποκάλυψε συγκλονιστικές λεπτομέρειες, για το τι συμπεριέλαβε η Marvel τελικά, αναφορικά με τη σεξουαλικότητά του.

Η επιτυχημένη σειρά ξεπέρασε πολλά εμπόδια για τη Marvel και τη Disney Plus. Τις πρώτες μέρες, οι δημιουργοί της σειράς επιβεβαίωσαν ότι ο Loki είναι αμφιφυλόφιλος και αποκαλύφθηκε, επίσης, ότι το φύλο του θα είναι «ρευστό» στη σειρά.

Το Assembled: The Making of Loki δείχνει σκηνές από τα παρασκήνια της σειράς, όπου περιλαμβάνεται ένα στιγμιότυπο με έναν πίνακα με τα σχέδια για τη σειρά από τους συγγραφείς.

Στο πλάνο, ο επικεφαλής συγγραφέας Michael Waldron βρίσκεται δίπλα σε μια αριθμημένη λίστα ενός «μοντάζ» που δεν εμφανίστηκε ποτέ στην σειρά. Αν και είναι λίγο θολό, η λίστα πίσω από τον Waldron αναφέρει ότι ο Loki θα μπορούσε να «επισκέπτεται διαφορετικές χρονικές περιόδους», «να κάνει τρελό mischief, γνωστό και ως σεξ», στη συνέχεια να περιστρέφεται γύρω από το «να πάρει την εξουσία» και να «συλλέγει τις Infinity Stones.» 

Michael Waldron
Michael Waldron

Σε εκείνο το σημείο, ο Loki θα είχε το Infinity Gauntlet και θα είχε τεράστια δύναμη στο Marvel Cinematic Universe, και ο πίνακας πρόσθεσε ότι θα είχε «περισσότερα sex, bi, alien, κλπ». Αλλά, ο Loki τελικά «μολύνθηκε από σκέψεις ότι δεν είναι «πραγματικός» λόγω του ελέγχου του TVA στην ελεύθερη βούληση.»

Ο Loki θα επέστρεφε στο TVA, όπου ο Mobius θα τον περίμενε και θα κατέστρεφε το Gauntlet. Τότε, ο θεός θα έδινε «ειλικρινείς απαντήσεις στον Mobius» και ο Mobius θα του έδειχνε «την καθαρή δύναμη του TVA» σε αντάλλαγμα.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς, γιατί οι σκηνές σεξ κόπηκαν από τη σειρά Disney Plus, καθώς πολλά ανήλικα άτομα απολαμβάνουν τις ταινίες της Marvel και τις εκτεταμένες σειρές του σύμπαντος. Αλλά, είναι μια συναρπαστική ματιά στο τι θα μπορούσε να είχε η σειρά για τη ΛΟΑΤ+ κοινότητα, ειδικά αν ο Loki μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Η σκηνοθέτιδα της πρώτης σεζόν, Kate Herron, είχε πει βέβαια ότι υπάρχει «περισσότερος δρόμος για ταξίδια» με την αμφιφυλοφιλία του Loki.

Δυστυχώς, η σειρά ως έχει δεν εξερεύνησε τη σεξουαλικότητα του Loki στην οθόνη πέρα ​​από το να αναφέρει ότι ο θεός είχε ερωτικά ενδιαφέροντα με πρίγκιπες και με πριγκίπισσες.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!