Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των αρχαίων που εκλάπησαν από την Ολυμπία

21/02/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Πολιτισμού έδωσαν από κοινού στη δημοσιότητα λίστα με φωτογραφίες και περιγραφές των 77 αρχαίων αντικειμένων που αφαιρέθηκαν από τις προθήκες του Μουσείου Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ολυμπία.

Με αυτόν τον τρόπο τα δύο υπουργεία ελπίζουν να βρουν κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη των δραστών.

Όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε για την υπόθεση μπορούν να επικοινωνούν:

  • Στον αριθμό 11012 της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση
  • Στον αριθμό 210 647 6188 του Τμήματος Προστασίας Πολιτισμικής Κληρονομιάς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, που λειτουργεί από τις ώρες 08.00 έως 23.00 κάθε μέρα.
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
Οι περιγραφές και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού ( κάντε κλικ εδώ )

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!