Tom Daley: “Δε με νοιάζει τι πιστεύουν οι άνθρωποι για τον γάμο μου”

21/07/2021
από
Tom Daley
Tom Daley

Ο Ολυμπιονίκης Tom Daley είπε ότι πραγματικά δε νοιάζεται για το τι πιστεύουν οι άνθρωποι για το γάμο του, γιατί το πιο σημαντικό είναι ότι αυτός και ο σύζυγός του είναι ερωτευμένοι.

Ο 27χρονος Daley παντρεύτηκε τον σύζυγό του, τον 47χρονο σεναριογράφο Dustin Lance Black, το 2017. Το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο τους Robbie το 2018, που γεννήθηκε στις ΗΠΑ.

Ο πρωταθλητής δήλωσε στην The Guardian ότι ενώ μερικοί άνθρωποι επικρίνουν το χάσμα ηλικίας μεταξύ του ίδιου και του συζύγου του, έχει μάθει να μη τον νοιάζει:

 «Ένα πράγμα που έμαθα από νωρίς είναι να μη με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι.»

«Οι άνθρωποι έχουν τις απόψεις τους, αλλά εμείς δεν το παρατηρούμε το χάσμα ηλικίας. Όταν ερωτεύεσαι, ερωτεύεσαι.»

Ό,τι κι αν συμβεί, είτε πρόκειται για ανεπιθύμητες συμβουλές για τη σχέση του, είτε για έναν διαγωνισμό που δεν πηγαίνει όπως έχει προγραμματιστεί, η μεγαλύτερη παρηγοριά του είναι να μπορεί να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Ο Daley είπε: «Πάντα ήθελα παιδιά. Ακόμα και όταν ήμουν δώδεκα ετών, ήμουν ενθουσιασμένος που είμαι γονέας. Ο Robbie είναι τρία τώρα.»

«Το να γίνεις γονέας σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά έχει σημασία.»

«Τώρα, όταν στέκομαι στην άκρη για κατάδυση, σκέφτομαι: «Είτε βουτήξω καλά είτε άσχημα μπορώ να πάω σπίτι μου στην οικογένειά μου και θα με αγαπούν έτσι κι αλλιώς.»

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, πριν φτάσει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, ο Tom Daley είπε στη Daily Mirror ότι η κατάδυση δεν είναι πλέον το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του.

Προηγουμένως «όριζε» τον εαυτό του από την κατάδυση και δήλωσε: «Αν έκανα καλή κατάδυση, αυτό με επηρέαζε ως άτομο.»

«Τώρα είμαι πρωτίστως πατέρας και σύζυγος.»

Ενώ αισθάνεται ακόμα την «πίεση» γύρω από τον ανταγωνισμό, πρόσθεσε: «Έχω άλλα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου, κυρίως τον γιο μου. Η σκέψη ότι θα μπορεί να με παρακολουθεί ενώ διαγωνίζομαι, ακόμα κι αν είναι από την τηλεόραση, με ενθουσιάζει.»




Δες και αυτό!