Το γκέι σεξ αποδεικνύει την ύπαρξη του Θεού σύμφωνα με κάποιους ιερείς

20/07/2021
από
γκέι σεξ, θεωρία εξέλιξης, Θεός

Ένας ευαγγελικός ιερέας ισχυρίστηκε ότι «οι ΛΟΑΤΚ δράσεις» αποδεικνύουν πραγματικά την ύπαρξη του Θεού, επειδή εάν η «εξέλιξη ήταν αληθινή», τότε δε θα υπήρχε «καμία ομοφυλοφιλία».

Το Right Wing Watch δημοσίευσε ένα διαδικτυακό το κήρυγμα του δεξιού ιερέα Jack Hibbs, ο οποίος κηρύττει σε ένα Παρεκκλήσι στην Καλιφόρνια. Το βίντεο ξεκινά με τον Hibbs να καταγγέλλει τα ΛΟΑΤ+ άτομα, που μοιράζονται τις ομόφυλες σχέσεις τους, λόγω της «απόλυτης επιθυμίας και ευχαρίστησης μόνο και μόνο για τον εαυτό τους.» 

Ανέφερε ότι «καμία οικογένεια» ή «ζωή» δεν μπορεί να προέλθει από τέτοιες σχέσεις. Ο Hibbs υποστήριξε ακόμη ότι οι άνθρωποι που αποδέχονται την εξέλιξη, πρέπει να αντιταχθούν στις «ομοφυλοφιλικές ενώσεις», καθώς τέτοια ζευγάρια δεν μπορούν να παράγουν «ζωή».

Επομένως, ισχυρίστηκε ότι οι ΛΟΑΤ+ άνθρωποι αποδεικνύουν την ύπαρξη του Θεού.

Ο Hibbs συνέκρινε την «επιβίωση» των ανθρώπων με τα ελάφια και πώς τα «ισχυρά» ελάφια «επιβιώνουν» δημιουργώντας με «όλα τα άλλα ελάφια…» για να παράγουν μικρά ελαφάκια.

«Αν είσαι εξελικτικός, πρέπει να είσαι εναντίον των ομοφυλοφίλων», είπε. «Αν είσαι εξελικτικός, ποια είναι μια από τις παραδοχές σου; Η επιβίωση του καταλληλότερου, σωστά;»

Συνέχισε: «Και στην εξελικτική θεωρία, η επιβίωση του καταλληλότερου πρέπει να δημιουργηθεί…

«Αλλά αν η εξέλιξη είναι αληθινή, τότε δε θα υπήρχε ομοφυλοφιλία, γιατί τα τελευταία 400 τρισεκατομμύρια, δισεκατομμύρια, χρόνια, η εξέλιξη θα το απέβαλε αυτό.

«Η ομοφυλοφιλία -και οι ΛΟΑΤΚ δράσεις- αποδεικνύουν την ύπαρξη του Θεού, επειδή ο λόγος του Θεού λέει ότι αυτό θα ήταν ένα από τα αποτελέσματα και τις ενέργειες των Τελευταίων Ημερών.»

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!