Η νέα σειρά emoji περιλαμβάνει έναν έγκυο άνδρα και αρκετές gender-inclusive επιλογές

16/07/2021
από

Μια νέα σειρά προτεινόμενων emoji ανακοινώθηκαν εχθές από την Emojipedia και περιλαμβάνει έναν έγκυο άντρα αλλά και πολλές gender-inclusive και nonbinary επιλογές!

Τα emoji που αποκαλύφθηκαν εχθές πρέπει να λάβουν την τελική έγκριση πριν από τη κυκλοφορία τους. Η ανακοίνωση έρχεται λίγο πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Emoji στις 17 Ιουλίου και οι νέες επιλογές υπόσχονται να κάνουν την τρέχουσα λίστα πολύ πιο συμπεριληπτική.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει έναν έγκυο άνδρα και έγκυο άτομο, που θα προστεθούν στα τρέχοντα emoji εγκύων γυναικών. Θα υπάρχει επίσης το non binary emoji με το στέμμα που θα συνοδεύει τα υπάρχοντα emoji Prince και Princess. Το Hand with Index Finger και το Thumb Crossed μπορούν να θεωρηθούν από τους οπαδούς της K-Pop ως η δημοφιλής κορεατική χειρονομία. Προτείνεται, επίσης, ένα κοράλλι emoji, που αντιπροσωπεύει τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής στους κοραλλιογενείς υφάλους.

Η έγκριση της τελικής έκδοσης θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Εάν και αφού εγκριθεί, αυτή η νέα παρτίδα emoji (14.0) θα κυκλοφορήσει ζωντανά στην πλειονότητα των πλατφορμών κάποια στιγμή το επόμενο έτος.




Δες και αυτό!