Συγκινητικό μήνυμα από ΛΟΑΤΚ+ έφηβο άτομο για μία Pride σημαία

05/07/2021
από
Pride σημαία, Παρίσι
Pride σημαία

Μια μητέρα έλαβε ένα αξιολάτρευτο χειρόγραφο σημείωμα από ένα νεαρό ΛΟΑΤΚ+ άτομο, επειδή έχει υψώσει τη Progress Pride σημαία έξω από το σπίτι της στο Παρίσι, στο Αρκάνσας όλο το μήνα υπερηφάνειας.

Σε μια εποχή που οι κρατικοί νομοθέτες περιορίζουν σκληρά τα δικαιώματα των τρανς νεαρών ατόμων, η 52χρονη Stephanie Robertson ύψωσε μια σημαία ουράνιου τόξου, που αγόρασε ο γιος της, Levi, για να γιορτάσουν τον μήνα υπερηφάνειας.

Ωστόσο, η Stephanie, συνταξιούχος υπολοχαγός συνταγματάρχης στον Army Reserve, βρήκε στο γραμματοκιβώτιό της την Παρασκευή (2 Ιουλίου) ένα χειρόγραφο σημείωμα. Το σημείωμα ήταν γραμμένο σε ένα τσαλακωμένο μικρό χαρτί και έγραφε τα εξής:

«Γεια σου, αυτό είναι μάλλον περίεργο», ξεκίνησε το σημείωμα, «αλλά περπατώ καθημερινά από το σπίτι σου και έχω παρατηρήσει τη σημαία σου και χαίρομαι που γνωρίζω ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας σύμμαχος σε αυτή τη μικρή πόλη.
Από ένα νεαρό ΛΟΑΤΚ+ άτομο.»

Η μητέρα ήταν «ενθουσιασμένη» που είχε υψώσει φέτος τη Progress Pride σημαία

«Πήρα στην ίδια και σε μία ομάδα φιλικών μας προσώπων τη Progress Pride σημαία», είπε ο 30χρονος Levi στο PinkNews.

«Ήταν ενθουσιασμένη που θα την ύψωσε στο σπίτι για πρώτη φορά φέτος και την κράτησε έξω για όλο τον μήνα Ιούνιο.

«Μου έστειλε μήνυμα χθες και έλεγε, «δε θα πιστέψεις το γράμμα που βρήκα στο γραμματοκιβώτιό μας» και μου έστειλε μια φωτογραφία του σημειώματος.

«Της τηλεφώνησα αμέσως και της είπα πόσο καταπληκτική και υπέροχη ήταν, που ύψωσε τη σημαία και που έκανε ένα παιδί να αισθάνεται ορατό. Συμφώνησε, και συνέχισε να λέει πως δεν μπορούσε να ξεπεράσει το πόσο γλυκό ήταν.» 

Αφού ο Levi μοιράστηκε το σημείωμα στο Twitter, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 54.300 retweets και περίπου 743.000 likes, η Stephanie έλαβε μια απόλυτη έκρηξη αγάπης και επαίνων -και πολλά δάκρυα- από τον κόσμο.

Η Stephanie ζει στο Παρίσι, σε μια πόλη στην κομητεία Logan περίπου 3.500 ατόμων, από το 2014, έχοντας μεγαλώσει τον Levi και τα δύο αδέλφια του στο Harrison. Εργάζεται τώρα με μερική απασχόληση ως ειδικός υποστήριξης για τη Δασική Υπηρεσία στο Εθνικό Δρυμό Ozark St Francis.

«Αξίζει κυριολεκτικά όλη την προσοχή, γιατί είναι τόσο απίστευτο άτομο», είπε ο Levi.

Ο Levi πρόσθεσε ότι, λαμβάνοντας υπόψη την απίστευτη ανταπόκριση που έχει λάβει για τη σημαία, η μητέρα του αποφάσισε να συνεχίσει να δείχνει την αλληλεγγύη της όλο το χρόνο, και όχι μόνο για ένα μήνα – και ίσως οι εταιρείες θα πρέπει να το λάβουν υπόψη, για να είμαστε ειλικρινείς.

«Θα βρει ένα αυτοκόλλητο παραθύρου με σημαία Progress Pride για το μπροστινό μέρος του σπιτιού της για να συνεχίσει όλο το χρόνο» είπε ο Levi.

«Ήταν απλά χαρούμενη που τόσος πολύς κόσμος γιόρτασε ένα παιδί που αισθάνθηκε επιβεβαίωση.» 




Δες και αυτό!