Soul Pride 2021 – Ένα διαφορετικό Pride: «Ευκαιρία για παύση και ακινησία»

02/07/2021
από
Soul Pride
Soul Pride

Το Soul Pride πραγματοποιείται στο υπέροχο δασικό περιβάλλον του Wasing Park Estate στο Μπέρκσαϊρ του Ηνωμένου Βασιλείου 8-11 Ιουλίου 2021, και είναι ένα διαφορετικό Pride, που ακολουθεί μια πιο ολιστική προσέγγιση για την υποστήριξη των ΛΟΑΤΚ ατόμων.

Αν θέλετε να κάνετε ένα βήμα πίσω από τις παραδοσιακές εκδηλώσεις Pride, αυτό μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς, αναφέρεται στην περιγραφή του.

«Είναι κάτι που φέρνει κοντά τους ανθρώπους»

Η εκδήλωση στοχεύει να παρέχει έναν ασφαλή και ανοιχτό χώρο για τα ΛΟΑΤΚ άτομα, ώστε να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με την κοινότητα. Με την καθοδήγηση μιας ομάδας “αγωνιστών ευεξίας”, το τετραήμερο γεγονός φαίνεται να υποστηρίζει τις ανάγκες του νου, του σώματος, και της ψυχής της κοινότητας.

Από εργαστήρια υγείας και ευεξίας, έως περιπάτους στη φύση και κολύμπι στη λίμνη, γιόγκα και πιλάτες, η εκδήλωση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ, ωστόσο, ένα φεστιβάλ ζωντανεύει με καμπαρέ, ομιλίες, τσίρκο, ζωντανή μουσική, DJ, και χορό στο δάσος κάθε βράδυ.

Ο Chris Fitchew, Creative Director του Wonderment Group, βρίσκεται πίσω από αυτό το εγχείρημα και αναφέρει στο Attitude:

«Η εκδήλωση δημιουργήθηκε για να φέρει τους ανθρώπους κοντά. Δεν είναι εκδηλώσεις με αλκοόλ ή ναρκωτικά. Είναι […] για να συνομιλείτε και να μπαίνετε σε όλα τα είδη θεραπείας. Θέλουμε να είναι ελαφρύ και διασκεδαστικό. Οι άνθρωποι μπορούν να βυθιστούν μέσα και έξω από τις δραστηριότητες, όπως θέλουν και μπορούν να επικεντρωθούν σε περισσότερες συνεδρίες σωματικής ή ψυχικής υγείας. Οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να σχεδιάσουν τα σαββατοκύριακά τους.»

«Είναι μια ευκαιρία να σταματήσουμε και να ηρεμήσουμε. Το Pride είναι προφανώς μεγάλη διασκέδαση, αλλά μπορεί να είναι ξέφρενo. Παρόλο που είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε, η ατμόσφαιρα είναι λιγότερο κουραστική. Το ταξίδι όλων είναι διαφορετικό και οι επιλογές θα ταιριάζουν σε όλα τα άτομα με κάποιο τρόπο. Θέλουμε οι άνθρωποι να φύγουν με ένα επιμελημένο ταξίδι έμπνευσης και ενδυνάμωσης.»

Φέτος, η εκδήλωση συνεργάζεται με τη Stonewall και η εκδήλωση ξεκινά επίσης με τη «χορηγία του αγγέλου», για όσα άτομα έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν ένα εισιτήριο σε κάποιο άτομο που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μέσω του ιστότοπου soulpride.org.




Δες και αυτό!