Τρανσφοβικό βίντεο με άτομο που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση στον δρόμο

0
741

Ένα βίντεο που δείχνει ένα άτομο να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση πεσμένο στον δρόμο, ανέβηκε ως story πριν κάποιες ώρες στο προφίλ του Θέμη Κανέλλου (@Themicorn).

Σύμφωνα με άλλο story, κάποιοι δημοσιοποίησαν το συγκεκριμένο βίντεο, περιγελώντας και κοροϊδεύοντας το εν λόγω άτομο κάνοντας τρανσφοβικά σχόλια. 

Σε ένα άλλο βίντεο, βλέπουμε το άτομα να ζητά “οξυγόνο”.

Όπως αναφέρει και το άτομο που έκανε την καταγγελία στον Θέμη: “Καλέσαμε την αστυνομία και πέρα από ότι μας είχε στην αναμονή πάνω από 15 λεπτά, όταν μας απάντησαν και είπαμε για το περιστατικό είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και να στείλουμε απλά το βίντεο στο email της αστυνομίας”. 

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επιπλέον πληροφορία για το περιστατικό και για το άτομο που φαίνεται στο βίντεο.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!