Το άτομο memon17 από το Reddit αποφάσισε να παρακάμψει με δημιουργικό τρόπο την απαγόρευση του συλλόγου ιδιοκτητών σπιτιών (HOA), που θέσπισε έναν κανόνα για την απαγόρευση της τοποθέτησης πανό και σημαίες εκτός των κατοικιών που νοικιάζονται, με εξαίρεση την αμερικανική σημαία.

Έτσι, το άτομο memon17 αποφάσισε να φωτίσει το σπίτι με τα χρώματα του ουράνιου τόξου χρησιμοποιώντας προβολείς – και ο HOA δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό.

“Λόγω ορισμένων γειτόνων που έβαλαν σημαίες για το κίνημα BLM, σημαίες με λεπτές μπλε γραμμές και άλλες σημαίες γνώμης για διάφορα θέματα, ο HOA αποφάσισε τον περασμένο μήνα ότι επιτρέπεται μόνο να φέρουμε τη σημαία των ΗΠΑ και τίποτα άλλο”, ανέφερε σε σχετική ανάρτηση. «Την επόμενη ημέρα της απόφασης, λαμβάνουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι κάποιο άτομο ανέφερε τη σημαία του Pride (που είχαμε στο σπίτι μας από το 2016) και ότι έπρεπε να την καταργήσουμε.»

«Διαβάζονταν τους νέους κανόνες, παρατηρήσαμε ότι τα αποσπώμενα φώτα επιτρέπονται χωρίς περιορισμούς, έτσι… αγοράσαμε 6 χρωματιστά flood προβολείς και φωτίσαμε το σπίτι μας με τα χρώματα του Pride. Πολύ πιο διασκεδαστικό για όποιο άτομο διαμαρτύρεται για τη σημαία και για όσα αντιπροσωπεύει.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.