Dan Reynolds: Έλαβε απειλές θανάτου ως σύμμαχος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

02/06/2021
από
Dan Reynolds
Dan Reynolds

“Δεν είμαι οσιομάρτυρας, αλλά αυτή είναι μία πραγματικότητα”, λέει ο τραγουδιστής των Imagine Dragons και ιδρυτής του LOVELOUD, ενός οργανισμού που υποστηρίζει τη ΛΟΑΤΚ νεολαία.

Dan Reynolds
Dan Reynolds

Έρευνα από το FBI

Ο Dan Reynolds δήλωσε σχετικά ότι αναγκάστηκε να “εμπλακεί το FBI” μετά τις απειλές θανάτου σε βάρος του, λόγω της ορατής και ενεργητικής στήριξής του στη ΛΟΑΤΚ κοινότητα.

Ο τραγουδιστής του «Thunder», που είναι στρέιτ σύμμαχος, είναι ιδρυτής του LOVELOUD, ενός ιδρύματος και ενός φεστιβάλ που υποστηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ. Σε μια συνέντευξη με το Attitude που θα δημοσιευτεί πλήρως τις επόμενες μέρες, ο Dan δήλωσε: “Έχουν συμβεί περίεργα πράγματα, δέχτηκα περίεργες απειλές θανάτου. Έχει εμπλακεί μέχρι και το FBI. Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι που είμαι σύμμαχος. Λέγοντας αυτό να πω ότι έχω μια ισχυρή ομάδα, που δουλεύει πάνω σ’ αυτό για να τακτοποιήσει το ζήτημα.” 

Ο Dan -ο οποίος, μαζί με τη σύζυγό του Aja Volkman, είναι γονέας τεσσάρων παιδιών κάτω των εννέα ετών- πρόσθεσε: “Δεν είμαι οσιομάρτυρας, αλλά αυτή είναι μια πραγματικότητα και ο μόνος λόγος που το αναφέρω είναι, ώστε οι άνθρωποι να καταλαβαίνουν, ότι εξακολουθεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημ. Κι αν δεν το πιστεύετε, εμπλακείτε και θα το δείτε. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι πολύ θυμωμένοι… και σε λάθος κατεύθυνση!”

“Τα παιδιά μου μπορούν να χρησιμοποιήσουν σωστά τις αντωνυμίες.”

Η συμβουλή του προς τα άτομα που θέλουν να είναι σύμμαχοι στη ΛΟΑΤΚ κοινότητα είναι η εξής:

“Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι η ΛΟΑΤΚ κοινότητα αναζητά συμμάχους και υποστήριξη. Ειδικά η νεολαία μας, μερικά παιδιά από τα οποία βρίσκονται με διαδικασία φυλομετάβασης ή δεν έχουν κάνει coming out ακόμα στις οικογένειές τους. Μας αναζητούν για να βγούμε μπροστά. Πολλοί στρέιτ άνθρωποι που συναντώ είναι τύπου “αλλά οι αντωνυμίες είναι δύσκολες για μένα…” Δεν είναι καθόλου, πρώτα απ’ όλα. Δεύτερον, υπάρχει υπομονή στην κουήρ κοινότητα… απλά δοκίμασε να το κάνεις! Κάνε έρευνα, κάνε λίγη προσπάθεια. Τα παιδιά μου μπορούν να χρησιμοποιήσουν σωστά τις αντωνυμίες!»

Στη συνέντευξή, ο Dan συζητά, επίσης, για τη συνεργασία του με τον φούρνο Wunderkeks, που ανήκει σε ΛΟΑΤΚ άτομα (όπου για κάθε δωδεκάδα μπισκότα που πωλούνται κατά τη διάρκεια του μήνα υπερηφάνειας, 1 δολάρια θα πηγαίνει στο LOVELOUD).




Δες και αυτό!