Από το Λας Βέγκας μέχρι τη Νεβάδα, ο 35χρονος Dan Reynolds είναι ο τραγουδιστής της Pop Rock μπάντας Imagine Dragons, η οποία είναι γνωστή για τραγούδια, όπως το “Believer”, “Thunder”, “Radioactive”, “Demons”, “Enemy” και “Natural”. Μέσα σε περίπου δέκα χρόνια, οι Imagine Dragons κυκλοφόρησαν έξι άλμπουμ: το “Night Visions” του 2012, το “Mirrors Smoke + Mirrors” του 2015, το “Evolve” του 2017, το “Origins” του 2018, το “Mercury – Act I” του 2021 και το  “Mercury – Act II” το 2022 Mercury.

Τον τελευταίο καιρό, ο Reynolds έλαβε μεγάλη προσοχή από το διαδίκτυο ως ο απόλυτος σύμμαχος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Ο ίδιος μεγάλωσε ως μέλος της Εκκλησίας των Μορμόνων, όμως ο Reynolds άρχισε να μιλάει ενάντια στις εξαιρετικά επικίνδυνες και προβληματικές απόψεις της για τους ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπους. Αυτό τελικά κορυφώθηκε όταν δημιούργησε το “Loveloud Festival”, το οποίο έχει ως βασική αποστολή να «αναζωπυρώσουμε τη ζωτικής σημασίας συζήτηση για το τι σημαίνει να αγαπάς άνευ όρων, να κατανοήσουμε, να υποστηρίξουμε, να δεχτούμε και να γιορτάσουμε τα ΛΟΑΤΚΙ+ φιλικά μας πρόσωπα και την οικογένεια μας».

Με την πάροδο του χρόνου, ο Reynolds και το Loveloud έχουν δωρίσει χρήματα σε οργανισμούς, όπως η GLAAD και το έργο Trevor. Στον τραγουδιστή απονεμήθηκε, επίσης, προσωπικά το βραβείο “Trevor Hero” το 2017, για το έργο που έκανε για την κουήρ νεολαία.. Το 2018, ο Reynolds κυκλοφόρησε το Documentary Film “Believer” στο HBO, το οποίο επικεντρώθηκε γύρω από τις αυτοκτονίες τη ΛΟΑΤΚΙ+ νεολαίας στη Γιούτα ως αποτέλεσμα πνευματικών δογμάτων από την Εκκλησία των Μορμόνων.

Εκτός από όλη τη συνεχιζόμενη υπεράσπισή του για τους ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπους, για τη δημοτικότητά του βοηθά, επίσης, ότι ο Reynolds είναι ένα απόλυτο heartthrob και απολαμβάνει να βγάζει το πουκάμισό του και να τυλίγεται με την σημαία του Pride, αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια συναυλιών.. Βάλτε τα όλα αυτά μαζί και είναι εύκολο να καταλάβετε, γιατί τα κουήρ άτομα έχουν τόσο εμμονή μαζί του!

@verbudsku you already make me happy ✨ #oneday #mercury #imaginedragons #worldtour #prague #praha #danreynolds #concert #fyp #tbt #summer #reynolds @Imagine Dragons ♬ původní zvuk – Bůďaontheroad