Τα ρούxα TRASH είναι σχεδιασμένα να αναδείξουν τον περιθωριακό μας εαυτό, είναι ένας τρόπος το άτομο να εξωτερικεύσει τον εσωτερικό του κόσμο, να δείξει δηλαδή κανείς στη κοινωνία την εσωτερική του ταυτότητα με υπερηφάνεια.

Τα “TRASH” μάς έρχονται κατευθείαν από το Βερολίνο θέλοντας να αναδείξουν την anti-fashion ζωή του καθενός από μας αλλά και την επαναστατικότητα της underground street ζωής.

Ο Marco φοράει υψηλής ποιότητας Hoodie βελούδινης υφής 100% από premium βαμβάκι stone-washed, ραμμένο στο χέρι

H έμπνευση του designer προέρχεται από την ζωή του στην αντιπέρα όχθη της κοινωνίας. (life on the other side). Ο ίδιος ζει στο Βερολίνο τα τελευταία 21 χρόνια συμμετέχοντας ενεργά στην underground gay σκηνή της πόλης ή οποία και του έδωσε το ερέθισμα για την δημιουργία του Βερολινέζικου TRASH brand.

Το TRASH δεν είναι μόνο ένα brand αλλά η αυθεντική έκφραση της υποκουλτούρας αυτής της πόλης. H ιδέα του ονόματος έχει βαθύτερες έννοιες επιχειρώντας να συνδυάσει τις dark σκέψεις και την anti-fashion ζωή του καθενός από μας, με την επαναστατικότητα της underground street ζωής. Ο ίδιος ο designer έχοντας επιλέξει τη ζωή στο περιθώριο, έχει γίνει trashified από τη κοινωνία.

Trashed models φορώντας Trash wearables with no labels. Ρούχα που επιτρέπουν να τα φοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα να τα ανταλλάζεις με τους φίλους σου, αν και δεν σου επιτρέπουν να τα αποχωρισθείς

Το TRASH είναι τα outfits που εκφράζουν την ατέλεια μέσα από την δημιουργικότητα. Είναι ένα brand χωρίς εξωτερικές ετικέτες συμβολίζοντας έτσι την αντίθεση του designer στην κριτική και το στιγματισμό των ανθρώπων.

Τα ρουxα είναι σχεδιασμένα να αναδείξουν το περιθωριακό μας εαυτό, είναι ένας τρόπος το άτομο να εξωτερικεύσει τον εσωτερικό του κόσμο, να δείξει δηλαδή κανείς στη κοινωνία την εσωτερική του ταυτότητα με υπερηφάνεια. Αυτό που βιώνει βαθιά μέσα του. Αποτελεί μέσο ταύτισης και επικοινωνίας με τους άλλους. Σηματοδοτεί τις επιλογές στο τρόπο ζωής του. Αποφυλακίζει το τρωτό του σημείο. Μετατρέπει το “μοδάτο” σε ανθυγιεινό και οδυνηρό και ταυτόχρονα ασκεί την γοητεία του απαγορευμένου. To TRASH εν κατακλείδι είναι η ιστορία του ποιοι πραγματικά είμαστε. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας wearables που όμως συμβολίζουν την ζωή στο περιθώριο καθώς είναι κατασκευασμένα να απεικονίζουν την παρακμή του περιθωρίου σε υπερύψηλη πολυτελή ποιότητα. Τα ρούχα κατασκευάζονται 100% από premium βάμβακι, είναι stone washed και ράβονται στο χέρι. Έχουν βελούδινη υφή η οποία σε αποθαρρύνει να τα αποχωρισθείς. Η ακριβή τους ποιότητα είναι anti fast fashion, δηλαδή σου επιτρέπει να φόρας το TRASH σου για μεγάλο χρονικό διάστημα, να το ανταλλάσσεις, και γενικά να προσφέρεις με το τρόπο σου στον αγώνα για την επιβίωση που δίνει ο πλανήτης μας. Τα ρούχα ράβονται σε μικρές παράγωγες και έρχονται συχνά new drops.

Ο Αntonio με cool-red Trashy shorts με white-stripes στα πλαϊνά. Ρούχο 100% από premium βάμβακι, stone-washed ραμμένο στο χέρι

TRASH Philosophy

To TRASH δημιουργήθηκε για να αναδείξει τα τρωτά μας σημεία και τον εσωτερικό μας εαυτό. Δια μέσου της δημιουργικότητας της, αλλά και των πιστεύω της το TRASH brand βλέπει το κόσμο από την οπτική του εναλλακτικού, του επαναστατικού και του ευπαθούς. Παρατηρώντας τις διαφορετικές αξίες που έχει ο καθένας από μας, αναμφίβολα βιώνουμε και ερχόμαστε σε επαφή με τη διαφορετικότητα: οράματα, ταμπού, σεξουαλικότητα, εμφάνιση, ηθικότητα, απασχόληση, ηλικία. Αυτά όμως αποτελούν αιτίες απόρριψης του ενός από τον άλλον. Το διαφορετικό, περιθωριακό, επαναστατικό αντιτίθεται στο κοινωνικό κατεστημένο και συνήθως απορρίπτεται. Πόσο μάλλον ο απροσάρμοστος, ο ανυπότακτος, ο ανυπάκουος και ο προκλητικός.

trashTRASHWeb: trashed.berlin
Ιnstagram: @trashed_berlin
Facebook: @trashed.berlin  

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.