“Ωραίο μπλουζάκι, αλλά ο άνδρας μου δε θ’ αφήσει τον γιο μου να το βάλει” 

05/07/2019
από

Μητέρα επέστρεψε ροζ μπλουζάκι που προοριζόταν για τον γιο της σε κατάστημα, με ένα σημείωμα που έγραφε ότι ο άνδρας της δε θα άφηνε το παιδί να το φορέσει.

Μία γυναίκα, που παραμένει ανώνυμη, επέστρεψε το ροζ μπλουζάκι με μία καμηλοπάρδαλη, της εταιρίας ενδυμάτων Fred and Noah. Μαζί με το μπλουζάκι υπήρχε κι ένα θλιβερό σημείωμα που έγραφε:

“Αυτό είναι ένα ωραίο μπλουζάκι, αλλά ο άνδρας μου δε θα αφήσει τον γιο μου να το φορέσει.” 

Η διευθύντρια της εταιρίας, που είναι μητέρα δύο παιδιών και ζει στο Essex, Natalie Reynolds ίδρυσε την εταιρία με τον άνδρας της Daniel, το 2014 και για το περιστατικό δήλωσε στο Mirror: “Ήταν κρίμα που έμαθα ότι η μητέρα ήθελε να επιστρέψει το μπλουζάκι, από τη στιγμή που η ίδια ήθελε να το φορέσει ο γιος της, αλλά ο μπαμπάς έκρινε ότι παραήταν ροζ. Είσαι παιδί μία φορά στη ζωή και χρειάζεται να αφήνουμε τα παιδιά μας να είναι παιδιά και να φορούν ό,τι θέλουν, ανεξάρτητα από το φύλο τους.” 

Το online κατάστημα παιδικών ρούχων δεν ξεχωρίζει τα παιδικά με βάση το φύλο.

Η Reynolds είπε ακόμη ότι είχε και στο παρελθόν μερικές ενστάσεις γονέων, που επέστρεφαν ρούχα, όταν προορίζονταν για αγοράκι, επειδή τους φαίνονταν “πολύ κοριτσίτσικα” .

Πρόσθεσε ακόμη: “Δε θα υπαγορεύσω ποτέ με τι ρούχα θα ντύσουν οι γονείς τα μωρά τους, είναι η γνώμη τους, και η δική μας εταιρία μπορεί να προσφέρει κάτι για όλα τα παιδιά. Στο τέλος της μέρας, σε αυτήν την ηλικία, δε νοιάζονται για το τι θα φορέσουν.” 




Δες και αυτό!