Το Δυτικό Χόλυγουντ τίμησε τη Lady Gaga για το «Born This Way Day»

24/05/2021
από
Born This Way, Lady Gaga

Το άλμπουμ της Lady Gaga «Born This Way» γιόρτασε την 10η επέτειό του την Κυριακή 23/05, και για να σηματοδοτήσει την περίσταση, η πόλη του Δυτικού Χόλυγουντ ανακοίνωσε επίσημα στην 23 Μαΐου ως ημέρα αφιερωμένη σε αυτό το κομμάτι και στο νόημά του.

Born This Way, Lady Gaga

Επιπλέον το Δυτικό Χόλυγουντ δημιούργησε ένα έργο τέχνης στον δρόμο, που θα βρίσκεται εκεί για να θυμίζει το νόημα και τη σημασία αυτής της ημέρας.

Born This Way, Lady Gaga

Η Gaga πήρε, επίσης, το κλειδί της πόλης από τον Δήμαρχο του Δυτικού Χόλυγουντ, Lindsey P. Horvath. «Σε ευχαριστούμε που μας ενθαρρύνεις να αγαπάμε τον εαυτό μας και να είμαστε περήφανες/οι/α», είπε ο Horvath στην Gaga. Ένα street painting με τον τίτλο του άλμπουμ παρουσιάστηκε για να σηματοδοτήσει την έναρξη της σεζόν του Pride στο Δυτικό Χόλυγουντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

«Το Born This Way, το τραγούδι και το άλμπουμ μου, ήταν εμπνευσμένα από τον Carl Bean. Έναν γκέι μαύρο θρησκευτικό ακτιβιστή που μίλησε, και που τραγούδησε και έγραψε αυτό το κομμάτι. Συγκεκριμένα, η πρώιμη δουλειά του ήταν το 1975, 11 χρόνια πριν γεννηθώ», έγραψε η Gaga.

«Σας ευχαριστώ για τις δεκαετίες αδιάκοπης αγάπης, γενναιότητας και έναν λόγο να τραγουδήσετε. Έτσι μπορούμε όλες/οι/α να αισθανθούμε χαρά, γιατί αξίζουμε τη χαρά. Επειδή αξίζουμε το δικαίωμα να εμπνέουμε ανοχή, αποδοχή και ελευθερία για όλα.»




Δες και αυτό!