Ποια είναι η Jenney Shamash και γιατί τρώει παγωτό με τη Hannah;;

29/04/2021
Hannah Gadsby
Η Hannah Gadsby είχε μια έκπληξη για τους followers της.. τη γυναίκα της Jenney Shamash. Source Instagram

H Αυστραλή κωμικός Hannah Gadsby αποκάλυψε τον μυστικό γάμο της με τη σύζυγό της Jenney Shamash μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram*.

«Θα ήθελα να σας παρουσιάσω τη Jenney Shamash», έγραψε η νικήτρια του βραβείου Emmy από την Τασμανία, δίπλα από την πολύ γλυκιά εικόνα των δυο τους να τρώνε παγωτό (αν μπορώ να διακρίνω καλά) βατόμουρο ή τσιχλόφουσκα ή (το πολύ πεζό και αναμενόμενο..) φράουλα.

«Είναι μια εξαιρετική παραγωγός. Είναι πολύ αστεία και είναι πολύ ταλαντούχα στη διήγηση γεγονότων. Είναι χάρμα οφθαλμών.»

«Νυμφευθήκαμε τον Ιανουάριο και είμαστε πολύ χαρούμενες με αυτό. Για τα πρακτικά: αυτή που βλέπετε (στη φωτογραφία) είμαι εγώ όντας υπερβολικά ενθουσιώδης.»

«Είμαι γεμάτη πολύ θετικά συναισθήματα. Αυτή είναι μια ωραία ιστορία. Η καρδιά μου ένιωσε ευγνωμοσύνη προς όλους όσους ψήφισαν υπέρ της ισότητας του γάμου.» 

Να ζήσετε και να ευτυχίσετε και άντε, και στα δικά μας οι ελεύθερες!


Γράφει η Χριστίνα Τριχά

*Η Hannah Gadsby είχε μια έκπληξη για τις/τους followers της… τη γυναίκα της Jenney Shamash. 

Χριστίνα Τριχά

Αρνούμαι να καταλήξω σε συμπεράσματα, κι αν πέφτω στην παγίδα τους είναι που καμιά φορά δε τα προλαβαίνω. Δεν έχω και απόψεις, γιατί προϋποθέτουν μία μόνο πλευρά και από εδώ που είμαι δε την βλέπω. Όταν συναντώ ειδικούς χρησιμοποιώ εφαρμογές μετάφρασης και όταν συστήνομαι, ξεχνώ ποια είμαι. Αν και εσείς βγάζετε συμπεράσματα κατά λάθος, μπορείτε να μου τα στείλετε στο [email protected]




Δες και αυτό!