Επικός -και επικίνδυνος- γάμος μπροστά από ενεργό ηφαίστειο

28/04/2021
από
By Stymir & Heiddis /Pink Iceland

Ένα ομόφυλο ζευγάρι στην Ισλανδία αντάλλαξε όρκους και δαχτυλίδια μπροστά από ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται. Σύμφωνα το The Observer και άλλα μέσα, οι Sumarliði και Jónsi είχαν προγραμματίσει μια παραδοσιακή τελετή πριν η παγκόσμια πανδημία τους κλείσει σε καραντίνα, αλλά με τη βοήθεια της Pink Island, το ζευγάρι κατάφερε να παντρευτεί μπροστά σε ένα εκπληκτικά υπέροχο φόντο.

«Ήταν πέρα ​​από το τέλειο, μια μέρα που δε θα ξεχάσουμε ποτέ», είπε ο Sumarliði.

Stymir & Heiddis /Pink Iceland

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και ζει μαζί στην ισλανδική πρωτεύουσα του Ρέικιαβικ. Ο Jónsi είχε κάνει πρόταση γάμο στον Sumarliði την Ημέρα της Βαστίλης στη Γαλλία το 2017. Είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν σε μια δημόσια τελετή με φιλικά πρόσωπα και συγγενείς, μέχρι που η καραντίνα ακύρωσε τα σχέδιά τους. Αλλά με τη βοήθεια της Pink Iceland, το ζευγάρι μπόρεσε να παντρευτεί, σε ένα λιγότερο παραδοσιακό περιβάλλον, αλλά με εκρηκτικά υπέροχο φόντο.

Φυσικά, ο γάμος μπροστά σε ένα ηφαίστειο ήρθε με μερικά μοναδικά ζητήματα υλικοτεχνικών ελέγχων και ασφάλειας. Η Birna Hrönn Björnsdóttir του Pink Iceland (@PinkIceland) εξήγησε ότι είχαν εντοπίσει πολλές τοποθεσίες για το γάμο, αλλά το κύριο αποτρεπτικό στοιχείο αποδείχθηκε ότι ήταν δηλητηριώδη αέρια.

 

«Η Μητέρα Φύση είναι υπεύθυνη», δήλωσε η Björnsdóttir στο BBC. “Έτσι, ένα από τα μέτρα ασφαλείας ήταν να έχουμε πάντα ένα είδος μέτρησης αερίου μαζί μας.”

Stymir & Heiddis /Pink Iceland

Ο Sumarliði είπε στην Queerty μέσω email ότι τα σχέδια ήταν «πολύ της τελευταίας στιγμής» ως αποτέλεσμα και είχαν μόνο τέσσερις ημέρες για να κάνουν όλες τις ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε μια πεζοπορία 90 λεπτών με πλήρη προστατευτικά μέτρα και μέσω μιας χιονοθύελλας για να φτάσουν στο ηφαίστειο. Το ζευγάρι πρόσθεσε «η πεζοπορία ήταν διασκεδαστική», αλλά η χιονοθύελλα «άγχωσε τον Sumarliði καθώς φοβόταν ότι θα παγώσουμε μέχρι θανάτου, όταν έπρεπε να αλλάξουμε ρούχα για τον γάμο».

Stymir & Heiddis /Pink Iceland

Ευτυχώς, πολύ σύντομα τα σύννεφα απομακρύνθηκαν και ξεπρόβαλε ένας καταγάλανος ουρανός.

Stymir & Heiddis /Pink Iceland

«Καθώς επρόκειτο να ξεκινήσουμε την τελετή, μία πλευρά από τον κρατήρα υποχώρησε και ένα αργό ποτάμι από νέον-πορτοκαλί λάβα άρχισε να κυλά, καθώς είπαμε τους όρκους μας, ανταλλάξαμε τα δαχτυλίδια μας και παντρευτήκαμε», αποκάλυψε το ζευγάρι.

Stymir & Heiddis /Pink Iceland

“Δεν μπορούσαμε να προσκαλέσουμε κανέναν στο ηφαίστειο και δεν το είπαμε σε κανέναν μέχρι την επόμενη μέρα”, δήλωσε ο Sumarliði στο The Observer.

«Το όλο πράγμα μοιάζει με όνειρο.»

Stymir & Heiddis /Pink Iceland



Δες και αυτό!