Το «Charmed» επέλεξε τη Mareya Salazar για επανεμφανιζόμενο ρόλο

02/04/2021
από

Η ηθοποιός Mareya Salazar συμμετέχει στο cast του reboot της δημοφιλούς σειράς μαγισσών «Charmed» για την τρέχουσα τρίτη σεζόν.

Η Salazar θα ενσαρκώσει τη Joséfina, τη δεύτερη ξαδέλφη των Charmed Ones, των τριών κύριων μαγισσών της σειράς. Σύμφωνα με το Deadline, ο χαρακτήρας είναι “μια δυνατή, διακεκριμένη νεαρή γυναίκα, που εμφανίζεται στο κατώφλι τους με εκπλήξεις και μυστικά. Έχει, επίσης, δική της αποστολή.” Ο ρόλος θα είναι επανεμφανιζόμενος.

Η Salazar είναι τρανς άτομο και ηθοποιός με καταγωγή από τη Βενεζουέλα και τον Καναδά, που κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση με αυτόν τον ρόλο. Νωρίτερα, είχε εμφανιστεί στην ολλανδική ρομαντική κωμωδία, Verliefd Op Cuba.

Η Salazar δεν είναι η πρώτη τρανς ηθοποιός, που συμμετείχε στη σειρά. Ο τρανς αρρενωπός ηθοποιός J.J. Hawkins ήταν το πρώτο τρανς άτομο, που συμμετείχε ως ηθοποιός στο reboot της δημοφιλούς σειράς, στην αρχή της τρίτης σεζόν. Ενσαρκώνει τον Kevin, έναν τρανς νεαρό φοιτητή, που παρέχει αρκετή απαραίτητη έμπνευση, σε μία από τις Charmed Ones, πριν αντιμετωπίσει έναν δύσκολο εχθρό.

Το Charmed είναι το reboot της δημοφιλούς σειράς (1998-2006), που αφηγείται την ιστορία τριών αδελφών που είναι μάγισσες, και χαρακτηρίζονται ως “Charmed Ones” οι οποίες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους, για να πολεμήσουν ενάντια στο κακό. Στην αρχική σειρά πρωταγωνίστησαν οι Shannon Doherty, Alyssa Milano, Holly Marie Combs και Rose McGowan.

Στο reboot, οι αδελφές είναι Λατίνες και ενσαρκώνονται από τις Madeleine Mantock, Melonie Diaz, και Sarah Jeffery. Ο χαρακτήρας του Diaz Mel είναι λεσβία, προσθέτοντας ήδη την απαραίτητη ΛΟΑΤΚΙ+ εκπροσώπηση στη σειρά. Τώρα, με τον Hawkins και τη Salazar, η σειρά γίνεται λίγο ακόμα πιο συμπεριληπτική.

Πέρυσι, η Zoey Luna, μια άλλη τρανς Λατίνα ηθοποιός έπαιξε μια έφηβη μάγισσα στη συνέχεια του «The Craft». Υποδύθηκε τη Lourdes, μία από τις τέσσερις μάγισσες που σχηματίζουν μία σύναξη (coven). Όταν ο ρόλος της αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, η «σούπερ-καθολική μητέρα» της την πετάει έξω από το σπίτι, επειδή είναι τρανσφοβική, και η Lourdes ζει έκτοτε με την 80χρονη γιαγιά της, η οποία τη δίδαξε μια ποικιλία από υπερφυσικές πρακτικές.




Δες και αυτό!