Η Gwyneth Paltrow είναι εκπληκτική φαν των Cardi B και Megan Thee Stallion. Αποκάλυψε ότι ακούει το “WAP” όταν χρειάζεται να αναπτερωθεί το ηθικό της.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής στο The Kelly Clarkson Show, η οικοδέσποινα και πρώην νικήτρια του American Idol, Kelly Clarkson, ρώτησε την ηθοποιό ποιο τραγούδι ακούει όταν είναι στα κάτω της.

Χωρίς να χάσει χρόνο, η Paltrow απάντησε: Το «Wet A** Pussy!»

Η απάντηση ξάφνιασε τόσο πολύ την Clarkson, που σηκώθηκε από τη θέση της και έσκασε στα γέλια. Η Clarkson στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η Gwyneth Paltrow κέρδισε το βραβείο της «αγαπημένης καλεσμένης της για αυτήν τη σεζόν» και πρόσθεσε: «Αυτό ήταν καταπληκτικό. Το χρειαζόμουν στην ψυχή μου.»

Δείτε το βίντεο

Η απλή στιγμή του «WAP» ήρθε εν μέσω μιας μεγάλης συνέντευξης που είχε η Clarkson με την Paltrow, κατά τη διάρκεια της οποίας, η Clarkson τη ρώτησε για τον δεύτερο γάμο της με τον Brad Falchuk και αναρωτήθηκε αν ήταν δύσκολο να προχωρήσει μετά το διαζύγιο από τον Chris Martin.

Η Gwyneth Paltrow παραδέχτηκε ότι ήταν «το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ». Κλείνοντας το θέμα, είπε ότι ήταν δύσκολο να «πάρω τα μαθήματα που έπρεπε να πάρω από το διαζύγιό μου» και μετά να «ανοιχτώ ξανά».

WAP: Η queer εκδοχή του γνωστού βίντεο που καθηλώνει