Το επόμενο κινηματογραφικό έργο του Billy Eichner θα είναι μεγάλο.

Ο 42χρονος ηθοποιός και κωμικός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Bros”, που θα κυκλοφορήσει από την Universal Pictures στις 12 Αυγούστου 2022. Ο Eichner συνυπογράφει, επίσης, το σενάριο της ταινίας ενώ θα είναι και παραγωγός.

Η ταινία θέλει να πατήσει στα βήματα του “Happiest Season”, η οποία χαρακτηρίστηκε ως η πρώτη λεσβιακή rom-com ταινία που γυρίστηκε σε μεγάλο στούντιο. Η ταινία έσπασε τα ρεκόρ μετά την πρεμιέρα της στο Hulu τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά αντιπετώπισε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την απεικόνιση των λεσβιακών σχέσεων και την έλλειψη ταξικής και φυλετικής ποικιλομορφίας στην αφήγησή της.

Και οι δύο ταινίες ακολουθούν το “Love, Simon” του 2018 το οποίο φέρει την ετικέτα της πρώτης εφηβικής rom-com ταινίας. Φυσικά και η ίδια δέχτηκε δέχεται κριτική για την απεικόνιση του queerness.

Το “Bros”, πάντως, θα επικεντρωθεί σε “δύο γκέι άνδρες με ζητήματα δέσμευσης που επιχειρούν μια σχέση”, αναφέρει το Variety.

Ο Eichner μοιράστηκε την είδηση στο Twitter την Παρασκευή, γράφοντας: «Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω …. ξεπεράστε την Julia Roberts, υπάρχει μια νέα rom com QUEEN στην πόλη!».

Σε άλλες συγκλονιστικές ειδήσεις, το BROS θα είναι το πρώτο rom com για τους γκέι που έχει γίνει ποτέ από ένα μεγάλο στούντιο και, προφανώς, είμαι ο πρώτος ανοιχτά gay άντρας που έγραψε ποτέ και πρωταγωνίστησε στη δική του στούντιο ταινία”, συνέχισε. “Χρειάστηκαν μόνο 100 χρόνια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ HOLLYWOOD !!!”