Η Jodie Foster φιλάει τη γύναικα της on camera στα βραβεία Golden Globes

01/03/2021
Jodie Foster
Jodie Foster

Η Jodie Foster και η σύζυγος της Alexandra Hedison (L Word), καθισμένες στον καναπέ του σπιτιού τους, με άρτια επιλογή γκλαμουράτης πυτζάμας (respect!) και με το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους μοιρασμένο σε δύο αγκαλιές, υποδέχονται το τιμητικό βραβείο. Καλύτερη Γυναίκα Ηθοποιός Δεύτερου ρόλου για την ταινία “The Mauritanian”.

 

 

Το σημαντικό εδώ βέβαια, δεν είναι μόνο το ζεστό φιλί που μοιράζονται οι δυο αυτές γυναίκες on camera (και τις ευχαριστούμε γι’ αυτό οι απανταχού queer!), αλλά και το φιλί της Hedison προς το τρίτο μέλος της παρέας, το χνουδωτό σκυλάκι τους, που τους έκανε τη χάρη να μείνει ξύπνιο μέχρι να τελειώσουν τις πρώτες χαιρετούρες. Η καλύτερη απονομή που έχω παρακολουθήσει προσωπικά ever!

“Αγαπάω τη γυναίκα μου- σε ευχαριστώ Alex”, είπε η ηθοποιός ανάμεσα σε αλλά που δεν τα άκουσα, γιατί έμεινα με ένα χαμόγελο στα χείλη να απολαμβάνω την ηχώ.


Γράφει η Χριστίνα Τριχά

Τζόντι Φόστερ: “Κάθε μέρα είναι Gay Pride για μένα”

Χριστίνα Τριχά

Αρνούμαι να καταλήξω σε συμπεράσματα, κι αν πέφτω στην παγίδα τους είναι που καμιά φορά δε τα προλαβαίνω. Δεν έχω και απόψεις, γιατί προϋποθέτουν μία μόνο πλευρά και από εδώ που είμαι δε την βλέπω. Όταν συναντώ ειδικούς χρησιμοποιώ εφαρμογές μετάφρασης και όταν συστήνομαι, ξεχνώ ποια είμαι. Αν και εσείς βγάζετε συμπεράσματα κατά λάθος, μπορείτε να μου τα στείλετε στο [email protected]




Δες και αυτό!