Το μοναδικό δώρο της Megan Rapinoe για το μωρό των συμπαικτριών της

22/02/2021
από
Megan Rapinoe

Η ζωή των Ashlyn Harris και Ali Krieger έχει γεμίσει με ενθουσιασμό, με την άφιξη του νεογέννητου Sloane Phillips. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την τεκνοθέτηση, μόλις την περασμένη εβδομάδα και έλαβε συγχαρητήρια από ολόκληρη τη γυναικεία ποδοσφαιρική κοινότητα.

Κι ενώ ο αδερφός της Ali Kyle Krieger ανέβασε φωτογραφίες, ζητώντας συμβουλές σχετικά με δώρα, που θα μπορούσε να πάρει στο νεογέννητο, η συμπαίκτρια των γυναικών, Megan Rapinoe, έστειλε ένα μοναδικό δώρο στο ζευγάρι από το πρόσφατο παιχνίδι της.

Την Κυριακή, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των γυναικών των Η.Π.Α. αντιμετώπισε τη Βραζιλία, στο Ορλάντο της Φλόριντα. Ο αγώνας ήταν ο δεύτερος του SheBelieves Cup.

Σχεδόν μιάμιση ώρα στο παιχνίδι, η Rapinoe σημείωσε ένα γκολ, με τις Η.Π.Α. να σημειώνουν το 2-0. Για να το γιορτάσει, έτρεξε στην κάμερα και αφιέρωσε το γκολ αυτό στο νέο μέλος της οικογένειας των Ashlyn Harris και Ali Krieger. Έκανε με τα χέρια της την κίνηση ότι κοιμίζει ένα μωρό, και έστειλε ένα γλυκό φιλί στην κάμερα, ανοίγοντας τα χέρια της. Ό,τι πιο υπέροχο!

https://avmag.gr/137973/teknothetisan-to-proto-toys-moro-oi-ali-krieger-kai-ashlyn-harris/




Δες και αυτό!