Φλερτ στα μπαρ: Σύντομος οδηγός επιτυχίας (για πρόβα στο σπίτι)

27/01/2021
Φλερτ στα μπαρ: Σύντομος οδηγός επιτυχίας (για πρόβα στο σπίτι)

“Βγαίνω, αλλά δε μου την πέφτει κανείς”, λέει ο ένας. “Έχω γυρίσει όλα τα μπαράκια, αλλά δε μου δίνουν σημασία”, γκρινιάζει η άλλη.

“Σκάστε!” , φωνάζω εγώ, και εξηγώ:

Μπορεί οι χώροι διασκέδασης να παραμένουν κλειστοί, αυτός όμως δεν είναι λόγος για να πάψουμε να κάνουμε σχέδια. Ακολουθεί ένας σύντομος, μα περιεκτικότατος, οδηγός με συμβουλές φλερτ σε μπαρ και clubs για να μπορέσετε να κάνετε πρόβες σπίτι και να αποκτήσετε το πολυπόθητο γκομενάκι στην επίσημη πρεμιέρα.

Από τη Μελίτα Σκαμπώ

Χαμογελάστε, είναι μεταδοτικό

Ξεκινήστε τη βραδιά με ευχάριστη διάθεση και μη συμπεριφέρεστε σαν να πρόκειται να σκάψετε για πετρέλαιο. Μπείτε στον χώρο με χαμόγελο και διατηρήστε μια λαμπερή έκφραση στο πρόσωπο. Αποφύγετε τα σουφρωμένα χείλη λες και έχετε καταπιεί κοτόπουλο τεριγιάκι της κυρίας Βέφας και χαλαρώστε τους μύες των χειλιών. Ένα ήρεμο και χαμογελαστό μουτράκι τραβάει πάντα τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις. Extra tip: Κάντε πρόβα στον καθρέφτη για να βρείτε το καλύτερό σας, αποφεύγοντας εκφράσεις που θυμίζουν μανιακό δολοφόνο σε οίστρο.


Πηγαίντε από νωρίς

Δεν εννοώ να σκουπίσετε το μαγαζί, αλλά μη φτάσετε και στην τούρλα του κεφιού. Δείτε το peak προσέλευσης στο Google και φροντίστε να είστε εκεί είκοσι λεπτά νωρίτερα. Με αυτήν την τακτική έχετε χρόνο να εξερευνήσετε τον χώρο και να χαλαρώσετε. Έτσι, οι επισκέπτες θα αντικρύσουν μια άνετη φιγούρα και θα έχετε γλιτώσει τις αμήχανες στιγμές που μοιάζετε με το δάχτυλο στην πρίζα. Θυμηθείτε: τα χαλαρά κορμάκια είναι ελκυστικά.


Κοιτάξτε τον στόχο σας

Πετύχατε γκομενάκι που σας αρέσει; Ωραιότατα, ήρθε η ώρα για δράση. Ρίξτε του βλέφαρο με νόημα και φροντίστε να σας δει. Αποφύγετε τα εμμονικά βλέμματα τύπου Ζουμπουλία στο Παρά Πέντε και απομακρύνετε τη ματιά σας ελάχιστα δευτερόλεπτα αφού σας κοιτάξει. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε το ενδιαφέρον σας και κρατάτε αποστάσεις ταυτόχρονα, εξοικονομώντας ενέργεια αλληθωρίσματος από το επίμονο stare down.


Ακολουθήστε με διακριτικότητα

Αν ο στόχος σας κινηθεί από κάποιο μέρος του μαγαζιού σε ένα άλλο, ακολουθήστε τον κρατώντας απόσταση ευγενείας -φροντίζοντας, όμως, να σας δει. Αν και πάλι αλλάξει θέση, μην κάνετε τον κόπο για κάτι άλλο, γιατί θα αποκτήσετε την ταμπέλα του stalker. Κρατήστε την αξιοπρέπεια και των δυο σας και προς Θεού μην τον κυνηγάτε από γωνία σε γωνία φωνάζοντας “μη φύγεις θα φαρμακωθώ”, όπως έκανε η Κατερίνα Χέλμη στα Κόκκινα Φανάρια.


Διασκεδάστε

Μην ξεχνάτε ότι ο πρωταρχικός σας σκοπός πρέπει να είναι η διασκέδαση, και όχι ο γάμος. Αφεθείτε στον ρυθμό της μουσικής, μιλήστε με τους φίλους σας και πιείτε χαλαρά το ποτό σας. Οι σουρεαλιστικές σκηνές με εσάς να τρώτε τα νύχια σας, ή να σκουπίζετε τη μάσκαρα, επειδή λίγο πριν κλαίγατε για αγάπη, ξενερώνουν τους θαμώνες και συνεπώς το μελλοντικό γκομενάκι. Δείξτε ειλικρινή ανωτερότητα και αντισταθείτε στον πειρασμό να μαγειρέψετε πιλάφι μπροστά του για να δείξετε την νοικοκυροσύνη σας. Και τέλος,


Μην παρενοχλείτε σεξουαλικά

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχετε καιρό να κάνετε σεξ, αυτός, όμως, δεν είναι λόγος να τρίβετε τις ρώγες σας σε όσους περνούν από δίπλα σας για να πάνε τουαλέτα. Συγκρατήστε τις ορμές σας με στυλ και σταματήστε να πηγαινοέρχεστε στο μπαρ με σκοπό να χουφτώσετε όσους κώλους βρεθούν στο διάβα σας. Εκτός του ότι αυτή η τακτική είναι ντεκαβλέ, υπάρχει κίνδυνος να εισπράξετε χαστούκι. Αν απόψε δεν ήταν η βραδιά σας, δεν υπάρχει λόγος να ξενερώνετε. Αποχωρήστε με κέφι και προβάρετε τα παραπάνω tips όσο αντέχετε. Το επόμενο γκομενάκι σας περιμένει!

Καλές επιτυχίες!

Μελίτα Σκαμπώ

Η Drag Queen της καρδιάς σας, τώρα και στο antivirus! Τα άρθρα μου κινούνται ανάμεσα στην κωμωδία και στην φάρσα, με τις αναλαμπές σοβαρότητας να είναι σπάνιες. Διαβάστε με δική σας ευθύνη και μην ξεχνάτε ότι η αλεπού κι αν κρύβεται, προβάλλει η ουρά της. Έχω και σελίδα στο Facebook, βρείτε με κι εκεί (κάνω αραιές αναρτήσεις, αλλά μαζεύω likes).




Δες και αυτό!