Ο Jonathan Bailey αποκαλύπτει ποιος του είπε να παραμείνει στην ντουλάπα

05/01/2021
από
Jonathan Bailey, γκέι
Jonathan Bailey

Ο Jonathan Bailey σε συνέντευξή του για το Attitude, αναφέρει μεταξύ άλλων, ποιοι ήταν οι άνθρωποι που του είπαν να κρατήσει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό για τον εαυτό του.

Ο Jonathan Bailey είναι Άγγλος ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στο δράμα του ITV “Broadchurch”, στοα “Leonardο”, “W1A”, “Doctor Who” του BBC, και από την κωμωδία του Channel 4, “Campus”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

Διαβάστε ποια άτομα αναφέρει χαρακτηριστικά στο απόσπασμα που ακολουθεί:

“Οι πιο συντηρητικές συνομιλίες που είχα σχετικά με το να είμαι ειλικρινής αναφορικά με τη σεξουαλικότητά μου, σε εκείνη την περίοδο και ηλικία, προέρχονταν από ομοφυλόφιλους άντρες στη βιομηχανία, “ω όχι, δεν μπορείς να κάνεις coming out ως γκέι, δεν πρέπει να το κάνεις πραγματικά!” Είτε άνθρωποι που εργάζονται στην επικοινωνία/προβολή, είτε σκηνοθέτες που πήραν τηλέφωνο τον πράκτορά μου να πουν, “απλώς για να ξέρετε, ο τρόπος που πρόκειται να πουληθεί είναι ότι είναι μια ομοφυλοφιλική ιστορία που γράφτηκε από γκέι συγγραφείς για γκέι ηθοποιούς, οπότε απλώς αναλαμβάνοντας το ρόλο…

Jonathan Bailey, γκέι
Jonathan Bailey

Αυτό ήταν σε ένα στάδιο, όπου ίσως ερχόμουν σε συμφωνία με τη δική μου σεξουαλικότητα, δεν το έκρυψα απαραίτητα… αλλά ποτέ δεν ήμουν ειλικρινής γι’ αυτό. Απλώς δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη να μιλήσουμε γι’ αυτό. Υπάρχει μια αίσθηση ντροπής, νομίζω, ότι είναι προφανές σε όλους τους ομοφυλόφιλους άντρες στη βιομηχανία. Αλλά υπάρχει και αυτή η ετεροκανονική, ετεροφυλόφιλη κατανόηση της σεξουαλικότητας.

Σήμερα, θα λάβεις ένα σενάριο και θα σου πουν, “Πρέπει να είσαι άνετος, όταν μιλάς για σεξουαλικότητα”. Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο ένα λαμπρό πράγμα, επειδή σημαίνει ότι δεν ενθαρρύνεται κανένα άτομο να μη μιλά για τη σεξουαλικότητα, αλλά δείχνει, επίσης, ότι η σεξουαλικότητα γίνεται εμπόρευμα. Στην πραγματικότητα, πρέπει να υπάρχει αυτή η αίσθηση ότι τα στούντιο προσλαμβάνουν γκέι ηθοποιούς, για να παίξουν είτε γκέι είτε στρέιτ ρόλους.” 




Δες και αυτό!