Οι YouTubers Rose και Rosie περιμένουν το πρώτο τους παιδί

01/01/2021
από
Rose και Rosie, YouTubers

Με ένα βίντεο με τίτλο: “Λοιπόν, μία από εμάς είναι έγκυος!” που δημοσίευσαν στο κανάλι τους, η Rose ανακοινώνει: «Μία από εμάς είναι 12 εβδομάδων έγκυος. Είναι η Rosie!»

Οι δυο τους είναι ζευγάρι στη ζωή και στο Youtube και έχουμε παρακολουθήσει κάθε βήμα του ταξιδιού τους στο διαδίκτυο μέχρι στιγμής, από τις πρώτες μέρες τους ως ζευγάρι, μέχρι την ημέρα των αρραβώνων και του γάμου τους.

Το σούπερ ζευγάρι του YouTube θα κάνει αυτό το ταξίδι στη μητρότητα μέσω του podcast, Parental Guidance, όλο το χρόνο.

Τόσο η Rose, όσο και η Rosie δημοσίευσαν αξιολάτρευτες φωτογραφίες στις σελίδες τους στο Instagram, κρατώντας την εικόνα από τον υπέρηχο.

Η λεζάντα της Rose αναφέρει:

«Μετά από την πιο απίστευτη χρονιά έχουμε το καλύτερο δώρο. Ανυπομονώ να σε γνωρίσω μικρό βατραχάκι.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rose Dix (@roseellendix)

Τον Απρίλιο, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η Rose είχε μία αποβολή. Φυσικά δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να προσφέρουν ξεκαρδιστικά και αναζωογονητικά βίντεο και να εξερευνούν ολόκληρη τη διαδικασία έναρξης μιας ΛΟΑΤΚΙ οικογένειας στο podcast τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roxetera (@roxetera)

Στο βίντεο, η Rose λέει:

«Απλά γίνεται πραγματικότητα για τη Rosie και για μένα. Προφανώς τίποτα δεν είναι ποτέ σίγουρο, αλλά μέχρι στιγμής πάμε καλά.» 

Η Rosie απαντά: «Θα ήθελα να περίμενα έως και 20 εβδομάδες για να σας το πω. Αλλά, επειδή η καριέρα μας είναι η ζωή μας, αυτό είναι πολύ δύσκολο.»

Εξετάζουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγκυμοσύνη της Rosie στο νέο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του podcast τους, Parental Guidance.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!